Haylou Rs4 Ls12 Ip68 İos&and Uyumlu Siyah Akilli Saat

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Haylou Ürünlerini Gör

pr-811808

6971664931495

5/1
1341.16 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

  •  1.78" UHD AMOLED dokunmatik ekran 
  •  25 güne kadar kullanım için 230 mAh pil
  •  Geniş saat yüzleri seçimi
  •  Kalp atış hızı izleme
  •  12 spor aktivitesi
  •  Telefonunuzdan bildirimler
  •  IP68 sertifikası ile su geçirmez
  •  Android ve iOS uyumluluğu
  •  Hassas kalite ve işçilik

Haylou RS4 akıllı saat, kavisli kenarları olan büyük kare bir ekrana sahip modern ve şık bir tasarıma sahiptir.   Hem erkeklerin hem de kadınların beğeneceği bir UNISEX modelidir.   Cihazda dokunmatik ekranın yanı sıra spor modlarını açıp kapatmak veya kontrol etmek için kullanılan fiziksel bir düğme de bulunuyor.

Saatin ince ve hafif gövdesi yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmıştır, bu sayede saat sadece 48,6 g ağırlığındadır ve bu nedenle bileğinizi hiç rahatsız etmez.

Paket, tüm gün kullanıma uygun siyah silikon bir bileklik içerir.   Metal kayış mı yoksa deri kayış mı tercih edersiniz?   Sorun yok.   Saat, tarzınıza uyum sağlamak için size sınırsız olanaklar sunan 20 mm genişliğinde evrensel bir toka ile donatılmıştır.

Kişisel spor antrenörünüz

Haylou RS4 herhangi bir atlet için uygundur, ister sadece eğlence amaçlı bir koşucu olun, ister kendi sınırlarınızı zorlayın ya da sadece yürüyüşe çıkın, saat aktivitelerinizi izlemenize yardımcı olacaktır.   Size açık hava koşusu, hızlı yürüyüş, bisiklete binme, tırmanma, eğirme, yoga, iç mekan koşusu, serbest antrenman, basketbol, futbol veya kürek dahil olmak üzere toplam 12 spor modu sunacak.

Faaliyetleriniz için neleri takip edebilirsiniz?  Her aktivite çeşitli metrikler sunacaktır.  Karşılaşacağınız en yaygın olanlar egzersiz süresi, kalp atış hızı, mesafe, ortalama hız, adım sayısı veya yakılan kalori sayısıdır.  Kısacası, her zaman elinizin altında olacağınız ideal spor koçunuz olacaklar.

Kişisel sağlık danışmanınız

Sağlıklı bir yaşam tarzının hayranıysanız ve her şeyi kontrol altında tutmak istiyorsanız, bu saat tam size göre.   Örneğin, kan oksijen seviyenizi - SpO2'yi izleyebilirsiniz.   Düşük kan oksijen seviyeleri kolayca yorgunluğa, enerji eksikliğine ve konsantrasyon azalmasına neden olabilir.   Bu durum günün herhangi bir saatinde ortaya çıkabilir.   Sporcular ve yoğun beyin yorgunluğu olan kişiler özellikle risk altındadır.

Ancak, uyku sürelerini ve koşullarını otomatik olarak kaydedecekleri tüm gün kalp atış hızı izleme veya akıllı uyku izleme konusunda da size yardımcı olabilirler.  Ayrıca, hareketsizken veya ders çalışırken ayakta durmak, yürümek veya esnemek için hatırlatıcılar ve ayrıca stresi azaltmak ve zihninizi ve bedeninizi rahatlatmak için nefes egzersizleri alacaksınız.

Güvenebileceğiniz pil ömrü

Haylou RS4 akıllı spor saat, temel kullanım modunda tek bir şarjla 25 güne kadar dayanır.  Ancak hevesli bir sporcuysanız veya saati günde 24 saat, gündüz veya gece kullanıyorsanız, pil tek bir şarjla 10 güne kadar dayanır.

Dayanıklılık sertifikası 

Saat IP68 sertifikalıdır.   Böylece bulaşık yıkarken, duş alırken vs. bile kullanabilirsiniz. Aşırı terleme veya yağmur ile de baş edebilir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Haylou Rs4 Ls12 Ip68 İos&and Uyumlu Siyah Akilli Saat

1341.16TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim