Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml

Markası : Hidrofugal Ürünlerini Gör

30474

4005809959081

5/1
30.41 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml

Marka Adı: Hidrofugal

Ürün Adı: Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri: Yoğun terlemeye karşı geliştirilmiş bir formüle sahiptir. Terlemeye ve terlemeden kaynaklı ter kokusuna karşı koruma sağlamaya yardımcı olur.

Sonuç: Terlemeye karşı koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Alt kısımdan kadranı sağa doğru birkaç kez çevirdikten sonra ürünü temiz ve kuru koltukaltına uygulayabilirsiniz.

İçerik: Aqua, Aluminium Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Coco- Caprylate/Caprate, Talc, Cyclopentasiloxane, PEG-40 Stearate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Thiethyl Citrate, Cetyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Sodium Chloride, Parfum.

 

Özellikle yaz aylarında pek çok kişinin terlemekten şikayet ettiğini duyarız. Terlemek, kişinin hem kendisinin hem de çevresindekilerin rahatsız olmasına neden olur.

Ter kokusu ile mücadele etmenin en önemli yollarından biri vücut bakımına ve temizliğine dikkat etmektir. Düzenli olarak duşa girmek, kişinin kendisini daha iyi hissetmesine de sebep olur.

Her gün duşa girmenize rağmen, gün içinde terleyebilirsiniz. Terlemeye karşı geliştirilmiş pek çok deodorant, roll-on, stick ve sprey bulunmaktadır.

 

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml, yoğun terlemeye ve terlemeden kaynaklı kötü koku oluşumuna karşı geliştirilmiş stick forma sahip bir üründür. Alkol içermeyen bir formüle sahiptir. Cilt ile uyumlu özelliktedir.

Hidrofugal markası, 1926 yılından beri terlemeye karşı ürünler geliştirmektedir. Farklı formalara sahip ürünleri bulunmaktadır.

 

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick, banyodan sonra temiz tene uygulandığında daha etkili sonuçlar elde edebileceğiniz bir üründür. Ürünü kullandıktan bir iki dakika sonra üzerinizi giyinmeniz önerilir. Tahriş olmuş cilt üzerine uygulama yapılması önerilmez.

 

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hidrofugal Anti Perspirant Krem Stick 40 ml

30.41TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim