Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr

Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr

Markası : Hipp Ürünlerini Gör

40646

9062300125310

5/1
309.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr

Marka Adı: Hipp

Ürün Adı: Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü

Ürün Miktarı: 350 gr

Ürün Özellikleri:

- Anne sütünün bebeğin beslenmesi için yetersiz kalması halinde 10. aydan itibaren bebeğinize verebileceğiniz tamamen organik bir devam sütüdür.

- Bebeğinizin günlük ihtiyaç duyduğu besinleri almasına, vücudunun doğal işleyişini devam ettirmesine yardım eder.

- Probiyotik lifleri ve probiyotik mikroorganizmaları bakımından zengin olan ürün tamamen organiktir. Lifler, bebeğinizin dışkısının yumuşak olmasını sağlamaya yardım eder.

- Ürünün içeriğinde omega 3 ve omega 6 yağ asitleri bulunmaktadır. Bu yağ asitleri bebeğin zekâ gelişimini desteklemeye yardım eder.

- Özellikle yaşamın ilk yıllarında omega 3 ve omega 6 yağ asitlerinin tüketilmesi oldukça önemlidir. Çünkü vücut gibi zekâ da en çok yaşamın ilk yıllarında gelişir.

- Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü, anne sütüne yakın içeriğiyle ve omega 3 ve omega 6 ile zenginleştirilmiş formülüyle bebeğinizin gelişimini destekler.

- Ürün, uzun zincirli yağ asitleriyle zenginleştirilerek anne sütüne daha yakın bir yapıya kavuşturulmaya çalışılmıştır.

- Ürün bebeğin yapısı göz önünde bulundurularak hazırlandığı için gaz ve hazımsızlık problemlerinin oluşumuna yol açmamaya yardım eder.

- Hipp devam sütünün içerisinde şeker ilavesi, gluten ve sentetik hiçbir madde yoktur. Tamamen doğal olarak üretilmiş, organik bir üründür.

- Anne sütü bebeğin beslenmesinde en önemli kaynaktır. İçeriğindeki bileşenlerle bebeğin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya, direncini arttırmaya en çok anne sütü katkı sağlar. Özellikle ilk 6 ay bebeğin tamamen anne sütüyle beslenmesi, ek gıda tüketmemesi tavsiye edilir.

- 6. Aydan sonra anne sütünün yanında ek besinler, devam sütleri verilebilir.

- Anne sütünün yetersiz kalması halinde ise bebeğin anne sütüne en yakın besin kaynağı olan devam sütüyle beslenmesi önerilir.

- Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü, 10. Aydan itibaren bebeğinizin beslenmesi için güvenle kullanabileceğiniz organik bir üründür.

Kullanım Şekli: Bebeğinizin beslenme ihtiyacına göre gerekli ölçülerle hazırlayıp bebeğinize biberon yardımıyla verebilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Bebeğinizin ihtiyacına göre istenilen sıklıkta bebeğinize verebilirsiniz.

Hipp markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hipp 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr

309.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim