Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Hipp

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Hipp markasında bulunan bebek sütü mama çeşitleri, kaşık mamaları ve kavanoz mamalarından olan meyve sebze püreleri bebekler tarafından beğenilerek tüketilmektedir. Dünyada da pek çok ülkede satışı olan Hipp markası bebeğin doğumundan itibern kullanabileceğiniz mama çeşitlerine sahiptir.

Hipp Organik Gıdalar

George HİPP ile 1932'de Hipp markasının fabrika üretimine geçilmiştir. 1950'de ilk kavanoz mamasını üretmiştir. Hipp, Dr. Hans Müller ile yapılan çalışma sonrasında 1956'da ilk organik mamayı geliştirmiştir. Hipp, bebek ve çocukların beslenme ihtiyaçları için geliştirilmiştir. İçeriği organik olup Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Hipp bebek maması hammaddelerin geliştirildiği toprak bileşenleri, magnez, kadmiyum ve arsenik seviyelerine kadar incelenmektedir

Hipp, organik sebzelerden Hipp organik bebek maması geliştirmeye başlamıştır.

Hipp organik mamaları, Hipp 2 Organik Combiotik Bebek Sütü ve Hipp 3 Organik Combiotik Bebek Sütü, organik devam sütü mamalarıdır. Organik sütten elde edilmiştir. Probiyotik ve Prebiyotik içermektedir.

Hipp bisküvi, Hipp bebek bisküvileri, Hipp bitki çayları ve Hipp kavanoz mamaları da markanın ürünleri olup, zengin bir ürün çeşitliliğine sahiptir.

Ülkemizde ve dünyada da pek çok anne ve bebek tarafından beğenilerek tüketilen Hipp ürünleri çok uzun yıllardır varlığını sürdürmektedir.

Bebek sağlığı ve beslenmesinin çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan ürünler farklı çeşitlerdedir.

Bebeğinizin ilk doğduğu andan itibaren yedirebileceğiniz mama çeşitleri biberon maması şeklindedir ve suyla hazırlanarak bebeğe verilir. Bebeğe ilk 6 ay inek sütü verilmemelidir bu nedenle mama ile beslenmesi gereken bebeğe içerisinde bulunduğu aya uygun mama verilmelidir. Bebek sütleri de denilen bu mamalar bebeğinizin ilk aylarında ihtiyaç duyabileceği vitaminler, prebiyotikler ile formüle edilmişlerdir.

Bebeklere ilk 6 ay sadece anne sütü verilmelidir. Anne sütü, bebeğiniz için oldukça faydalıdır ve hiçbir gıda anne sütünün yerini tutamaz. Ancak bazı istenmeyen durumlar olabilir ve bebek anne sütü alamayabilir.

Annenin sütü yetersiz olabilir ya da hiç sütü gelmeyebilir, bebek de ya da anne de yaşanan bazı sorunlardan dolayı hastanede kalmak zorunda olabilirler, bebek annesinin memesini almak istemeyebilir. Bu ve benzeri durumlarda bebeği mama ile beslemek zorunda kalabilirsiniz.

Bebeğiniz için hep en iyisini istersiniz ve onu en sağlıklı şekilde beslemek sizin için çok önemlidir.

Hipp markası da tıpkı sizin gibi bebeğinizi düşünmekte ve ürünlerini bu şekilde tasarlamaktadır. Bebeğin doğumundan itibaren yedirebileceğiniz mama çeşitlerini bebeğin büyüklüğüne göre seçmelisiniz.

Hipp Ürünleri ve Fiyatları

Bebek sütleri, bebeğinizin ilk doğduğu anda 1 numara ve bebek büyüdükçe 2 ve 3 numaralı olarak mama çeşitleri seçilerek verilebilir.

Ek gıdalarla birlikte, anne sütüne ilave olarak bebeğinize Hipp mamalardan yedirebilirsiniz.

Bebeğinizin 4. ve 6. ayından itibaren yedirebileceğiniz kaşık mamaları da değişik meyve, tahıl ve tatlarla lezzetlendirilmiştir.

Kaşık mamaları suyla ve sütle hazırlanabilecek çeşitlere sahiptir. Bebeğinizin sevebileceği tatları deneyerek bulabilir, onu değişik lezzetlere alıştırabilirsiniz.

Eğer bebeğe sadece anne sütü veriyorsanız mama vermeden önce doktorunuza danışabilirsiniz.

Hipp mama çeşitlerinden olan kavanoz mamaları da bebeklerin severek tüketebileceği değişik lezzetlerdir. Meyve ve sebze püreleri olarak pak çok seçeneği bulunmaktadır.

HiPP Natal Aktif Emziren Anneler İçin Çay, emzirme döneminde olan annenin ihtiyacı olan sıvı ihtiyacını karşılamaya yardımcı olabilmek için değişik bitkilerle hazırlanmış, lezzetli bir bitki çayıdır.

Çay, rezene, karaman kimyonu, sedef otu, anason, oğul otu, ısırgan otu içermektedir.

Hipp ürünleri ile ilgili detaylı bilgilere Turuncu Kasa’dan ulaşabilirsiniz.



Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim