Hyper C Plus Efervesan 2x10 Tablet

Hyper C Plus Efervesan 2x10 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hyper C Plus Efervesan 2x10 Tablet

Markası : Hiper Farma Ürünlerini Gör

52368

9002969872279

5/1
PİYASA FİYATI 249.00 TL
SATIŞ FİYATI 224.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hyper C Plus Efervesan 2x10 Tablet

C vitamini bağışıklık sisteminin en temel koruyucularındandır. Vücutta depolanamaz, günlük olarak alınması gerekmektedir. Çok güçlü bir antioksidandır ve vücudun enfeksiyonlara karşı korunmasına yardımcı olur. Kan yapımı için gerekli olan demir emilimini artırır. Damar çeperlerini güçlendirir. D VİTAMİNİ; Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarına katkı sağlar. Kalsiyum metabolizmasını düzenleyerek kalsiyum ve fosforun emilimine katkıda bulunur. Kemik sağlığı ve gelişimi için önemlidir. Eksikliğinde bağışıklık sistemi zayıflar, kemik ve kas ağrıları, kronik yorgunluk gözlenir. ÇİNKO; Vücuttaki birçok fonksiyondan sorumlu olan eser elementlerdendir. Bağışıklık sistemindeki hücrelerin üretimini düzenler, metabolizmayı güçlendirir. Viral enfeksiyonlardan kaynaklı olan zararları azaltmaya yardımcı olur. Hücre bölünmesinde önemli rol oynar ve cilt yenilenmesine yardımcıdır.

KULLANIM:

Yetişkinler için günde 1 efervesan tablet 200ml (1 bardak) suda çözündürülerek tüketilmesi önerilir.

UYARI:

Tavsiye edilen günlük alım dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

İLAÇ DEĞİLDİR:

Hastalıkların önlemesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.

İÇİNDEKİLER:

Asitlik Düzenleyici: (Sitrik asit, Sodyum hidrojen karbonat), L-askorbik asit (Vitamin C), Hacim TICE: Aroma Verici: Doğal portakal aroması (%1,75), Renklendiriciler: Pancar kökü kırmızısı, Riboflavinler, Çinko sitrat (Çin ko), Tatlandıncı: Sukraloz, Kolekalsiferol (Taşıyıcı: Sorbitol, Vitamin D).

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hyper C Plus Efervesan 2x10 Tablet

224.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim