Imuneks Aller-Max Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 01-2025)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 + %10 İndirim

Markası : Imuneks Ürünlerini Gör

56247

8680176000350

5/1
PİYASA FİYATI 244.45 TL
SATIŞ FİYATI 110 TL
1808
Kişinin Favorisi

İmuneks Aller-Max Burun Spreyi 15 ml

Alerjik rinit semptomlarının tedavisinde kullanılan burun spreyi

Ürün Bilgileri

ALLER-MAX Burun Spreyi, çeşitli sebeplere bağlı oluşan alerjik rinit semptomlarının tedavisinde kullanılır.

TİCARİ SUNUM ŞEKLİ: 15 ml sprey (ortalama 125 kullanımlık)

BİLEŞİM: Su, Gliserol (%2), Solagum (Akasya sakızı ve Ksantan sakızı), Allercyanidin-G (Yeşil çay (Camellia sinensis) yaprak özü ve Zerdeçal (Curcuma longa), Ginseng (Panax ginseng), Isırgan otu (Urtica dioica) kök özlerinden elde edilmiş), Limon (Citrus limonum) uçucu yağı, Gıda Sınıfı Koruyucular (Sodyum benzoat, Potasyum sorbat, Sitrik asit).

ETKİ ŞEKLİ: ALLER-MAX Burun Spreyi, burun mukozası üzerine uygulandığında mukoza üzerinde hafif ozmotik, dirençli, emici ve esnek bir bariyer film tabakası oluşturur. Bu film tabakası, ortamda bulunan alerjenlere ve kontaminantlara karşı hızla koruyucu bir bariyer oluşturarak etkisini gösterir ve alerjenlerin burun yüzeyi ile temasını önemli ölçüde azaltır. Film tabakasının pozitif ozmotik basıncı, aynı zamanda burun mukozası üzerinde bulunan kontaminantları kendine doğru çeker ve hapseder. Burun yüzeyini temizleyerek, mukoza onarımı ve mukozanın dış saldırılara karşı kendini koruması için uygun bir ortam hazırlar. Sağlıklı burun mukozası, alerjenlerin vücuda girmesini önlemeye yardımcı olur. Bu emici mekanik bariyer film tabakasının koruyucu, temizleyici ve alerjenlere maruz kalmayı azaltıcı etkileri biraraya gelerek hızlı bir semptomatik rahatlama sağlar. ALLER-MAX Burun Spreyi, tahriş edici değildir, vücut tarafından emilimi olmadan burun yüzeyi üzerinde hızla ve mekanik olarak etki gösterir. Klinik sonuçlar, çok kısa bir sürede burun tıkanıklığının ve tahrişin gözle görülür biçimde azaldığını ve burun akıntısının normale döndüğünü göstermektedir. ALLER-MAX Burun Spreyi, alerjen vb. maddelere maruz kalmadan önce (önleyici etki göstermesi amacıyla alerjen, vb. maddelere maruz kalmadan yaklaşık 5-15 dakika önce) veya alerjik reaksiyon başladıktan sonra kullanılabilir.

SEMPTOMLARIN TEDAVİSİNDE: Alerjik reaksiyon durumunda ürünü her bir burun deliğine 2-3 defa püskürterek hafifçe burnunuzdan nefes alınız. Aynı işlemi günde 3-4 defa tekrarlayınız.ÖNLEYİCİ TEDAVİ OLARAK: Alerjik semptomlar iyileşme gösterdiği halde alerjen veya tahriş edici maddelere maruz kalmaya devam ettiğiniz durumlarda bu ürünü önleyici tedavi olarak kullanabilirsiniz. Alerjen maddelere maruz kalmadan veya kirli/alerjen ortama girmeden tercihen 5-15 dakika önce her bir burun deliğine ürünü 2-3 defa püskürtünüz. Aynı işlemi günde 2-3 defa tekrarlayınız.

ÖNLEMLER: Kullanmadan önce kullanım talimatlarını dikkatlice okuyunuz ve ürünü talimatlarla uygun bir şekilde kullanınız. Bu ürün yalnız- ca burun boşluğunda topikal kullanım içindir. Kullanmadan önce ellerinizi yıkayınız. Çapraz enfeksiyon riskini azaltmak için ürün yalnızca tek bir hasta tarafından kullanılmalıdır. ALLER-MAX Burun Spreyi 7 gün kullandıktan sonra herhangi bir iyileşme görmezseniz, doktorunuza danışınız. Ürünün etki şekli, burun mukozasının düzgün işleyişini geri kazanmasına katkıda bulunur. Bu nedenle, ürünün kullanımı 30 günden uzun süreli tedaviye uygun değildir. Semptomlar, ürün kullanımının bırakılmasından 5 gün sonra tekrar ortaya çıkarsa, tedavi bu broşürdeki kullanım önerilerine göre tekrarlanabilir.

SAKLAMA KOŞULLARI: Çocukların ulaşamayacağı ve göremeyeceği bir yerde saklayınız. Oda sıcaklığında saklayınız, buzdolabına veya dondurucuya koymayınız. Son kullanma tarihinden sonra kullanmayınız, ürünün ilk defa kullanıldığı gün üzerinden 30 gün geçtiği veya ürün ambalajında hasar olduğu takdirde kullanmayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Imuneks Aller-Max Burun Spreyi 15 ml (S.K.T 01-2025)

110TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim