Imutor Kompleks Şurup 150 ml

Imutor Kompleks Şurup 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Imutor Kompleks Şurup 150 ml
  • İmutor Kompleks Şurup 150 ml

Markası : Eczacıbaşı Ürünlerini Gör

42766

8699586573293

5/1
PİYASA FİYATI 290.00 TL
SATIŞ FİYATI 261 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Eczacıbaşı 

Ürün Adı: Imutor Kompleks Şurup

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

-Imutor Kompleks Şurup, bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardım eden bir gıda takviyesidir.

-Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Yoğun yaşam temposu sebebiyle istediğimiz şekilde düzenli beslenemeyebiliriz ve vücut ihtiyacı olan bazı besinleri eksik alabilir.

-Gıda takviyeleri asla dengeli ve yeterli beslenmenin yerine geçemez ve her zaman yeterli ve dengeli bir şekilde beslenmeye önem göstermek gerekir. Ama bazı durumlarda vücut desteğe ihtiyaç duyabilir.

-Imutor Kompleks Şurup, ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda size destek olmak için, etkili bir içerikle formüle edilmiş özel bir gıda takviyesidir.

-İçeriğindeki, Beta Glukan, bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardım eder. Birçok zararlı dış etmene karşı vücut direncinin güçlenmesine destek olur. 

-Ekinezya Ekstresi, vücudun savunma sistemini güçlendirmeye yardım eder. Bağışıklık sisteminin işleyişine destek olur. Cildin yenilenmesine katkıda bulunur. İçeriğindeki birçok mineral ve vitamin sayesinde vücudun güçlenmesine destek olur.

-Propolis, güçlü antioksidan özelliklere sahiptir ve cilt sağlığının korunmasına yardım eder. Diş sağlığının korunmasına ve sindirim sisteminin sağlıklı bir şekilde işleyişine katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olur.

-Vitamin C, vücut direncini artırmaya yardım eder ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Antioksidan özelliği nedeniyle vücudu zararlı maddelerden arındırmaya katkı sağlar. Göz sağlığına katkıda bulunur. Diş ve diş eti sağlığını korumaya yardım eder. Cilt sağlığının korunmasına ve cildin yenilenmesine destek olur.

-Çinko, vücut direncini artırmaya yardım eder ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Cildin tazelenmesine ve esneklik kazanmasına katkı sağlar. Sindirim sistemine destek olan özellikleri vardır. Cilt sağlığının korunmasına ve cildin yenilenmesine destek olur.

-Imutor Kompleks Şurup, bağışıklık sisteminin normal işleyişine yardım eden, bir gıda takviyesi olan kompleks şuruptur.

         

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli: 4 ile 10 yaş grubu çocuklar ile 11 yaş ve yetişkinlerin günde 1 defa 1 ölçek (5 ml) yemeklerle birlikte alması önerilir.

 

Eczacıbaşı markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Imutor Kompleks Şurup 150 ml

261TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim