Incia Zeytinyağlı Doğal Arındırıcı Sıvı Sabun 250 Ml

Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml

Markası : Incia Ürünlerini Gör

42831

8681511090050

5/1
109.9 TL
454
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Incia

Ürün Adı: Incia Purifying Liquid Soap 

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri: 

-Tamamen doğal bitkilerden elde edilen yağlarla ve patent korumalı buluşlarımızla üretilen Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun ellerinizi, cildinizin doğal florasına zarar vermeden temizlemeye yardım eder.

-İçeriğindeki doğal bileşenlerle cildinizin nemlenmesine, daha parlak görünmesine ve arınmasına yardım eder.

-Kekik, çay ağacı ve lavanta yağının güçlü etkisi ile cildin derinlemesine temizlenmesine destek olur.

-İçeriğinde kullanılan kekik yağı, çay ağacı yağı ve Lavanta yağından oluşan üçlü kompleks etki cildin arındırılmasında büyük rol oynamaktadır.

-Kekik yağı, güçlü arındırıcı özelliği ile cildin arındırılmasına yardım eder ve cildin derinlemesine temizlenmesine destek olur.

-Çay ağacı yağı, doğanın bize sunmuş olduğu bitkisel bir armağandır.

-Sivilceli ciltler için kullanılan sentetik katkı maddeleri yerine INCIA'da çok daha etkili olan çay ağacı yağı kullanılmaktadır.

-Lavanta yağı içermiş olduğu esansiyel yağlar ile cildin dezenfekte edilmesinde önemli rol oynamaktadır.

-İçeriğindeki doğal yağlar (Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı) cilt için faydalı olan tüm vitamin ve mineralleri yüksek oranlarda içermektedir.

-Ayrıca kullanılan yağların yumuşatıcı, nemlendirici, dezenfekte edici etkilere sahip olması hassas ciltler için gerekli olan özenli bakımın yapılmasına katkıda bulunur.

-Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun, cildinizi temizlerken nemlendirmeye, daha parlak ve canlı görünmesine destek olur.

-Incia doğal sıvı sabunlarda kullanılan, Süper - Fat teknolojisi cildinizin yağ dengesini sağlamaya ve cilt tabakasını korumaya yardım eder.

-Bu özel teknoloji sayesinde doğal gliserin sabun içinde tutulur ve elleri aktif bir şekilde nemlendirmeye, yıkama sonrasında cildin daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek olur.

-Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun, cildin florasıyla uyumludur.

-Bazı sıvı sabunlarda köpürme ajanı olarak SLES, SLS gibi maddeler ve raf ömrünü uzatabilmek için sentetik koruyucular kullanılır.

-Bu maddelerin bir kısmı durulanmasına rağmen cilt katmanında kalır ve cildin doğal katmanına zarar vererek dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cildi savunmasız hale getirir.

-Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun’da, cildi tahriş eden serbest kostik bulunmaz ve doğal bitkisel yağlar maksimum düzeyde tutularak cildin yağ tabakasının korunmasına destek olur.

-Incia Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun, hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğindeki bitkisel yağların doğal renklerinden gelmektedir.

-Incia yer altı suyunu kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz; mineral yağ, silikon, paraben, sentetik koruyucular, petrol kimyasalları, kimyasal köpürtücüler, boyalar, sentetik kokular içermez.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

-Elinizi ıslatınız.

-Uygun bir miktar (1-2 Pompa) Incia Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun’dan avucunuza alınız.

-Avucunuzu ovuşturarak 20- 25 saniye köpürtünüz.

-Bol su ile nazikçe durulayınız.

 

Incia markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Incia Zeytinyağlı Doğal Arındırıcı Sıvı Sabun 250 Ml

109.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim