Incia Lip Balm Coconut 6 gr Dudak Besleyici

Incia Lip Balm Coconut 6 gr Dudak Besleyici
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Incia Lip Balm Coconut 6 gr Dudak Besleyici
  • Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici 6 g

Markası : Incia Ürünlerini Gör

42848

8681511090197

5/1
169.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Incia

Ürün Adı: Incia Lip Balm Coconut Dudak Besleyici 

Ürün Miktarı: 6 gr       

Ürün Özellikleri: 

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde kurumuş ve çatlamış dudakları beslemeye yardım ederken, doğal yollarla dudakları nemlendirmeye destek olan dudak bakım ürünüdür.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici, Hindistan cevizi yağı ve zengin içeriği ile dudakları derinlemesine nemlendirmeye yardım eder.

-İçeriğindeki Hindistan cevizi yağı, Shea yağı, Hint yağı, kayısı çekirdeği yağı dudaklarınız için faydalı olan tüm bileşenleri yüksek oranlarda içerirler.

-Hindistan cevizi yağı, E vitamini açısından çok zengindir. Kolay emilebilen hafif yapısı ile dudakların hızlıca nemlenmesine yardım eder.

-Çok önemli bir diğer bileşen doğal balmumudur. Arıların ürettiği doğal balmumu sayesinde dudakların kazandığı nemi kaybetmemesine yardım eder ve dudakların gün boyu sürekli yumuşak kalmasına destek olur.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici, dudaklardaki kuruma ve çatlakların bakımına destek sağlar.

-Dudaklardaki kuruluk ve çatlağın sebebi dudaklarımızda yağ bezlerinin olmaması, nemini çabuk kaybetmesi ve kendini koruyamamasıdır.

-E vitaminince zengin Hindistan cevizi yağı ve diğer bitkisel yağlar cildi beslemeye ve bakımına destek olur.

-Shea ve Hint yağlarıyla dudakların ihtiyacı olan neme kavuşmasına ve dudakları yumuşatmaya yardım eder. Çatlayan dudakların pürüzsüzleşmesine yardım eder.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici, yeni çatlak oluşumuna karşı yardım eder.

-Dudak Besleyici ürünümüzde kullandığımız Hindistan cevizi yağı ve diğer bitkisel yağlar antioksidan kapasitesi yüksek olan E vitamini ve esansiyel yağ asitlerini çok miktarda içerir.

-Savunma kalkanı güçlü olan arı balmumu ve zengin bitkisel yağlar sayesinde yeni çatlakların oluşmaması için destek olur. Dudakların gün boyu canlı ve parlak kalmasına yardım eder.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici, dudaklarınızı hava koşulları gibi çevresel etkenlere karşı korumaya yardım eder.

-Sadece doğal bitkisel yağlarla ürettiğimiz dudak besleyicinin içeriğindeki Hindistan cevizi, dudaklarda bir film tabakası oluşturarak, cildi dış etkilerden korumaya katkıda bulunur.

-Yararlı yağları dudaklarda hapsederek nem kaybına karşı savaşan doğal balmumu ise sıcak, soğuk hava, aşırı güneş gibi çevresel şartların dudaklara zarar vermesinin önüne geçmeye çalışır. Mevsim geçişlerinde ve soğuk havalarda dudaklarınızın nemli kalmasını sağlamaya çalışarak dudakların korunmasına destek olur.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici, cildinizin florası ile uyumludur.

-Bazı dudak balsamlarında kömür katranından yapılan sentetik renk verici maddeler, nem koruyucu olarak parafin ve sentetik wax gibi katkı maddeleri kullanılmaktadır.

-Ne yazık ki yapılan çalışmalar bu maddelerin bazılarının sağlığa olumsuz etkileri olan ağır metal tuzları içerdiğini ve kanserojen olabildiğini gösteriyor

-INCIA Doğal Dudak Besleyici ürünlerinde hiçbir sentetik katkı maddesi bulunmamaktadır. İçeriğinde ki tüm bitkisel yağların, sadece doğal yöntemlerle yetiştirilmiş bitkilerden geldiğini ve kullandığımız balmumunun doğal arı balmumu olduğunu Bioarge Laboratuarları'nda test ediyor ve cildimizin doğasına uygun ürünler sunuyoruz.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici’de sentetik koruyucu, sentetik boya ve parfüm kullanılmamıştır.

-Incia yer altı suyunu kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz; mineral yağ, silikon, sentetik emülgatör, boya, paraben ve diğer sentetik koruyucular içermez.

-Doğada %100 geri dönüşen gıda tipi ambalajlar kullanılır.

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici’nin kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullandığımız bitkisel yağların doğal renklerinden geliyor. Hindistan cevizi yağının hafif kokusuna sahiptir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

-Incia Hindistan Cevizli Dudak Besleyici’nin kapağını çevirerek açınız.

-Dudaklarınıza ürünü doğrudan uygulayınız.

-Gün içerisinde istediğiniz sıklıkta kullanınız.

 

Incia markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Incia Lip Balm Coconut 6 gr Dudak Besleyici

169.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim