Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml

Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml (S.K.T 04-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml (S.K.T 04-2024)

Markası : Incia Ürünlerini Gör

42830

8681511090036

5/1
149.9 TL
457
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Incia

Ürün Adı: Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri: 

-Tamamen doğal bitkilerden elde edilen yağlarla ve patent korumalı buluşlarımızla üretilen Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun, ellerinizi, cildinizin doğal florasına zarar vermeden temizlemeye yardım eder.

-Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun, içeriğindeki doğal bileşenlerle cildinizin derinlemesine nemlenmesine ve daha parlak görünmesine yardım eder.

-Aspir çiçeği yağının yoğun nemlendirme etkisi ile kuru, hassas ciltlerin ihtiyacı olan bakıma kavuşmasına destek olur.

-İçeriğindeki doğal yağlar (Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı) cilt için faydalı olan tüm vitamin ve mineralleri yüksek oranlarda içermektedir.

-Ayrıca kullanılan yağların yumuşatıcı, nemlendirici, dezenfekte edici etkilere sahip olması, kuru ve hassas ciltler için gerekli olan özenli bakımı sağlamaktadır.

-Aspir Yağı’nın yüksek doymamış yağ asitleri ve vitaminlerce zengin olması, ciltte kuruma ve soyulma olmamasına yardım eder.

-B vitaminleri ve aminoasitlerce zengin makademya, buğday ve aynısefa yağları cildin beslenmesine ve yenilenmesine katkıda bulunur.

-Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun, cildi temizlerken nemlendirmeye ve cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine destek olur.

-Incia Doğal Sıvı Sabunlarda kullanılan, Süper-Fat teknolojisi cildin yağ dengesinin korunmasına ve cilt tabakasını korumaya yardım eder.

-Bu özel teknoloji sayesinde doğal gliserin sabun içinde tutulur ve elleri aktif bir şekilde nemlendirmeye ve yıkama sonrasında cildin daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek olur.

-Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun, kuru ve donuk cildin canlılık kazanarak, ışıl ışıl görünmesine yardım eder.

-Cildin florasıyla uyumludur.

-Bazı sıvı sabunlarda köpürme ajanı olarak SLES, SLS gibi maddeler ve raf ömrünü uzatabilmek için sentetik koruyucular (Metilkloroizotiazolinon ve metilizotizolinon vb.) kullanılır.

-Bu maddelerin bir kısmı durulanmasına rağmen cilt katmanında kalır ve cildin doğal katmanına zarar vererek dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cildi savunmasız hale getirir.

-Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun'da, cildi tahriş eden serbest kostik bulunmaz ve doğal bitkisel yağlar maksimum düzeyde tutularak cildin yağ tabakasının korunmasına destek olur.

-Ayrıca içeriğindeki makedemya, aynısefa, buğday, hint yağları ve gliserin gibi diğer doğal bileşenler ile de nemlendirme etkisi olumlu yönde artmaktadır.

-Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun, hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğindeki bitkisel yağların doğal renklerinden gelmektedir.

-Incia yer altı suyunu kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz; mineral yağ, silikon, paraben, sentetik koruyucular, petrol kimyasalları, kimyasal köpürtücüler, boyalar, sentetik kokular içermez.

-Son ürün serbest kostik içermez.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

-Elinizi ıslatınız.

-Uygun bir miktar (1-2 Pompa) Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun’dan avucunuza alınız.

-Avucunuzu ovuşturarak 20- 25 saniye köpürtünüz.

-Bol su ile nazikçe durulayınız.

 

Incia markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Incia Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml

149.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim