Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum 30Ml

Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum 30Ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum 30Ml

Markası : Institut Esthederm Ürünlerini Gör

40984

3461020012881

5/1
843.05 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Institut Esthederm

Ürün Adı: Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: 

-Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum, ciltteki derin kırışıklıkların görünümünü ve sıkılık kaybını düzeltmeye yardım eden yüksek konsantrasyonlu bir serumdur.

-30 yaşından itibaren tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Yüzünüzün gözle görülebilir şekilde pürüzsüzleşmesine ve ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azaltılmasına destek olur.

-Sıvı ve yarı saydam formda olan serumun cilde uygulanması son derece kolaydır.

-Cildin yeniden yapılandırılması için tüm Institut Esthederm kremleri ile kullanılabilen özel bir serum olan Derm Repair Resructuring Serum, kırışıklıklara, sıkılık kaybına karşı savaşmaya ve hasarlı ciltler için yoğun bir bakıma yardım etmek için olarak özel olarak formüle edilmiştir.

-Cildin gençliğini korumaya yardım etmek için tasarlanan bu eşsiz bakım serumu cildin destekleyici dokusunu yenilemeye ve cildin temelleri üzerinde yaşlanma belirtilerini azaltmaya ve hatta tersine çevirmeye destek olur.

-Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum’da kullanılan Time Control System patenti, cilde oksijen bakımı yapmaya ve cildi zararlı maddelerden korumaya yardım eder.

-Biyolojik yaşlanmanın etkilerini azaltmaya yardım ederken günlük çevresel faktörlere karşı cildin daha dayanıklı olmasına destek olur.

-İçeriğindeki Gotu Kola Ekstresi, cildi yenilemeye ve yatıştırmaya destek olur. Cildin esneklik kazanmasına yardım eder ve cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşturmak için destek olur.

-İçeriğindeki Elma Özü, vitamin ve mineral bakımından zengin bir içeriğe sahiptir. Yüksek antioksidan özelliği sayesinde cilt sağlığını korumaya destek olur. Ciltteki kuruluğu gidermeye ve cildi nemlendirmeye yardım eder.

-Cildin ışıl ışıl ve doğal bir görünüme kavuşmasına katkıda bulunur. Yaşlanma karşıtı etkileri nedeniyle cildin yenilenmesine, canlanmasına destek olur. Cildin esneklik kazanmasına ve sıkılaşmasına yardım eder.

-Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum, cildin yenilenmesine ve güçlü bir görünüme kavuşmasına destek olur.

-Cildin nemlenmesine ve tazelenmesine katkıda bulunur.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

-Sabah ve akşam olmak üzere, temiz ve kuru cilde (yüz ve boyun) nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

-Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

-Çocukların erişemeyeceği yerde bulundurunuz.  

 

Institut Esthederm markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum 30Ml

843.05TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim