Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Isis Pharma

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Isis Pharma markasında bulunan ürünler cildinizde yaşadığınız çeşitli sorunlara çözüm sağlamaya yardımcı olabilmek için özel olarak tasarlanmıştır. Cildinizin düzgün ve sağlıklı görünüme kavuşabilmesine yardım eder.

Isis Pharma Ürünleri

Isis Pharma Laboratuvarları, uluslararası bir vizyona sahiptir. Cilt sorunları için çözümler sunmaya yardımcıdır. Daha düzgün ve sağlıklı cilt oluşumunu desteklemeye yardımcı ürünleri dünya da pak çok ülkede beğenilerek kullanılmaktadır.

Isis Pharma markasında bulunan tüm ürünlerin içerikleri en son teknoloji ürünleri kullanılarak tasarlanmaktadır.

Isis Pharma, farklı cilt sorunlarına yönelik ürünlerini çözüm odaklı çalışmalarla tasarlamışlardır.

Isis Pharma Bodytone, leke sorunu yaşayan ciltler için tasarlanmış olan el ve vücut kremidir. Melanin üretimini dengelemeye, hasarlı görünen lekeli tabakayı ciltten uzaklaştırmaya ve görünümünü yenilemeye yardımcı olur.

Leke sorunu pek çok nedene bağlı olarak cildinizde oluşabilir. Görünüm açısından oldukça rahatsızlık vericidir.

Özellikle güneşe bağlı, hormonal değişimler sonucunda, kullanılan bazı kozmetiklerle ya da bazı ilaçların etkisi ile ciltte lekeler oluşabilir. Isis Pharma Bodytone, el ve vücut bölgenizde oluşan leke sorunlarında çözüm sağlayabilmek için yardımcı olacaktır. Ürünü tüm vücudunuzda ve genital bölgede bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Isis Pharma Bodytone Reval, vücutta melanin üretimini dengelemeye yardımcı olacak bir kremdir.

Leke sorunu, ciltte yaşlılığa bağlı olarak, kullanılan bazı ilaçlar nedeniyle, hormonal rahatsızlıklar sonucunda, güneşin zararlı ışınları nedeniyle görülebilir.

Isis Pharma Secalia Ultra, kuru cilde yönelik el ve vücutta kullanım için tasarlanmış olan, nem kazandırmaya yardımcı, bakım kremidir. Cildin kaybetmiş olduğu suyu geri kazandırmaya ve yumuşaklık vermeye yardım eder. Su tutma kapasitesini arttıran ürün, cildin nemini korumasına da yardımcı olur. Kurulukları onararak yeniden oluşmasını önlemeye yardım eder.

Kuruluk sorunu, koruyucu, doğal bariyerlerini kaybeden ciltte oluşmaktadır. Koruyucu bariyerlerini çeşitli nedenlerle yitiren cilt, canlılığını, esnekliğini yitirir ve ciltte alerjik oluşumlar görülebilir. Oysa her cilt tipi için nem ayrı bir önem taşımaktadır. Cildin etkili bir şekilde ve düzenli olarak nemlendirilmesi önemlidir.

Isis Pharma Ürünleri ve Fiyatları

Isis Pharma Sensylia 24, kuruluk sorunu yaşayan, hassaslaşmış yüz bölgesinde kullanıma uygun bakım kremidir. Yüzünüzü nemlendirmeye ve nemin ciltte tutulmasına yardımcı olabilecek bir üründür.

Isis Pharma Sensylia, hassas yüz bölgenizdeki lipid bariyerleri güçlendirmeye, korumaya yardım eder. Nem kazanan cilt, canlanır ve kadifemsi yumuşaklığa sahip olur. Etkisini 24 saate kadar korur. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak tasarlanmış ürünü, kuru ve hassas ciltler de kullanabilirler.

Isis Pharma Unitone, leke sorunu yaşayan yüz bölgesi için tasarlanmış ürünlerden oluşan bir seridir.

Yüz ve vücudunuzun cilt yapısı farklı olduğundan ürünlerin içerikleri farklı özellik taşımaktadır ve ciltteki lekelerde aydınlanma etkisi sağlamaya yardım eder.

Isis Pharma Unitone 4 Krem + Yıkama Jeli + Güneş Koruması ile birlikte paket halinde bulunur, ciltte aydınlanma etkisi sağlamaya ve güneşe bağlı lekelerin oluşmasını engellemeye yardımcı olur.

Kadın ya da erkek pek çok kişinin sorunu olan cilt lekeleri cildin görünümünü ve dolayısıyla kişinin ruhsal yapısını da etkiler. Lekelerin en başlıca sebebi, görünümlerin, koyulaştırmaya neden olan faktör güneş ışınlarıdır. Leke sorunları ile mücadele ederken mutlaka güneşin zararlı ışınlarından korunmanız gerekmektedir. Isis Pharma Unitone 4 Krem + Yıkama Jeli + Güneş Koruması ile hem aydınlanma hem de koruma etkisi sunmaya yardım edecektir.

Turuncu Kasa sitesinden Isis Pharma ürün çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim