Isis Pharma Sensylia Kofre

Isıs Pharma Sensylia Kofre
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Isıs Pharma Sensylia Kofre

Markası : Isis Pharma Ürünlerini Gör

30379

3401525922810

5/1
111.86 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Isıs Pharma Sensylia Kofre

Marka Adı: Isıs Pharma

Ürün Adı: Isıs Pharma Sensylia Kofre

Ürün Miktarı: Isis Pharma Sensylia Geleé 100 ml; Isis Pharma Sensylia 40 ml

Ürün Özellikleri: * Isis Pharma Sensylia Geleé 100 ml; cildi makyajdan arındırmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Hassas ve kuru ciltlerde nemlenme ve rahatlama sağlamaya çalışır. Cilt toleransının yükselmesinde etkilidir. * Isis Pharma Sensylia 40 ml; cildi nemlendirmeye, cildin su tutma kapasitesini artırmaya yardım eder. Ciltte yatışma sağlamayı amaçlar. Ciltteki kuruluk, gerginlik ve hassasiyet hissini azaltmaya çalışır.

Sonuç: Hassasiyet ve kuruluk sorunu yaşayan ciltlerde makyaj temizlemeye ve nemlenme sağlamaya yardımcı olabilecek ürünlerden oluşan bir settir.

Kullanım Şekli: Ürünlerin kullanım biçimlerine aşağıdaki geniş açıklamalarında yer verilmiştir.

 

Cilt kuruluğu, pek çok kişinin şikayetçi olduğu cilt problemlerinden biridir. Nemini kaybeden ve kuruluk sorunu görülen ciltlerde hassasiyet görülmeye başlar. Cilt, bu durumda dış etkenlerden ve faktörlerden daha çabuk etkilenmeye başlar.

Isis Pharma markasında farklı cilt sorunlarına özel olarak geliştirdiği ürünler ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.

 

* Isis Pharma Sensylia Geleé 100 ml; hasar görmüş ve kuruluk sorunu yaşayan ciltlerden makyajı arındırmaya yardım etmek için tasarlanmıştır. Cildin nem kazanmasına ve rahatlamasına, yatışmasına yardımcı olur. Ciltte ferahlama ve yatışma sağlamayı amaçlar.

Kullanım Şekli: Parmak uçlarınızla veya bir parça pamuk yardımıyla uygulama yapabilirsiniz. Uygulamanın ardından cildinizi su ile durulamanıza gerek yoktur.

 

* Isis Pharma Sensylia 40 ml; kuru, hasarlı ve hassas ciltlerin kullanımı için özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahip yüz kremidir. Cilt üzerindeki nemlendirici etkisini gün boyunca korumaya çalışır. Cildi nemlendirmenin de ötesinde yeniden yapılandırmaya, yatıştırmaya ve cildin su tutma kapasitesini artırmaya yardım eder. Cildin hassasiyetini ve kuruluğunu yatıştırmayı amaçlar.

%3 moist, %1 skinasensyl maddelerini içerir.

Kullanım Şekli: Günde bir kez kullanılması önerilir. Makyajdan önce kullanım için de ideal bir nemlendiricidir. Cilde daha üst düzey bir koruma sağlamak için, Spf 30 güneş koruması içeren bir ürün ile birlikte kullanılabilir.

 

Isis Pharma Sensylia 40 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Isis Pharma Sensylia Kofre

111.86TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim