Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Jane Iredale

Jane Iredale markasında pek çok makyaj ürünlerine, makyaj aksesuarlarına ulaşabilirsiniz. Kalitesi, etkileri ve mineral içerikleri ile fark yaratan ürünleri kadınlar tarafından ve profesyonel makyaj uzmanları tarafından çok beğenilmektedir.

Jane Iredale :

Şirket 1994 senesinde kendiyle aynı ismi taşıyan Jane Iredale tarafından kurulmuştur. Günümüzde 40'tan fazla ülkede satışı yapılmakta ve pek çok kadın tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Çevresinde gördüğü pek çok sanatçı, iş kadını ya da önemli kişilerin ciltlerinde makyaj kaynaklı hasarların oluşması bu serinin ortaya çıkmasına etken olmuştur. Özellikle mineral içerikli makyaj ürünleri cilde daha düzgün bir görünüm verirken dış etkilerden, hasarlardan korunmasına yardımcı olmak için çalışır.

Jane Iredale, bayanların makyaj konusunda kusursuz olmaları için üstün çalışmalar sunmaktadır. Bayanların birçok ihtiyacını karşılayan makyaj malzemeleri ve temizleyici gibi ürünler geliştirmiştir. İnsan cildini dengeleyen ve düzenleyen mineral içerikli ürünlere sahiptir. Bu sayede ciltteki dengeyi korumaya yardım eder.

Makyaj ürünlerinin sizin daha güzel ve düzgün görünmenizi sağlarken cildinize zarar vermemesi de çok önemlidir. Gözeneklerin tıkanmaması, ciltte sorunlar oluşmaması gerekir.

Jane Iredale pudraları, kızarıklık, sivilce, akne gibi istenmeyen kusurları kapatmaya yardımcı olur. Mineraller içeren ürün cildin renk tonu eşitlemeye yardım eder. SPF20 ve SPF30 içerikli pudralar, güneş ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcıdır.

Kadınların makyaj malzemelerinden en büyük beklentileri genellikle düzgün ve pürüzsüz bir cilt görünümü oluşmasıdır. Bu nedenle Jane Iredal serisnde bulunan pudra ve fondöten çeşitleri kadınlar tarafından çok beğenilerek tercih edilmektedir.

Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Minerallerile fondöten, pudra, kapatıcı ve güneş korumasını tek ürünle gerçekleştirebilirsiniz. Spf20 özelliği, UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya yardım eder. Düzgün ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya, cildi korumaya ve güzelleştirmeye yardımcı olur. Cildinizin kendi tonuna yakın bir seçeneği tercih ederek daha doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Mineraller, mat yapıdadır ve içeriğinde Vitamin E, Pomegranete Nar özü ve çam kabuğu bulunmaktadır. Islak ve kuru kullanıma uygundur. Ürün, talk, yağ, boyar maddeler, paraben içermez.

Jane Iredale fondöten çeşitlerinin mineral içerikli ve güneş koruyucu özellikte olanları vardır.

Compact ve likit formları bulunur. Her cilt tipine ve rengine göre, renk seçenekleriyle zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Jane Iredale Liquid Mineral Foundation, likit yapılı mineral fondötendir. İçerisinde aloa vera ve bitkisel gliserinden oluşan jel bulunur. Fondöten kürecikleri bu jel arasında hareket eder.

Jane Iredale Glow Time Mineral BB Cream Spf25 50ml, Cildinizdeki gözenekleri sıkılaştırmaya, ciltte aydınlanma sağlamaya yardımcı olur. Cilde eşitlenmiş ve pürüzüsüz bir cilt görünümü vermeye yardım eder. Ayrıca koruyucu özelliği, serbest radikallere karşı koruma sağlamaya ve anti aging özelliği ile cildi yenilemeye yardım eden BB krem, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya da yardım eder.

Özellikle cildin pürüzsüz ve düzgün görünümü çok önemlidir. Öncelikli olarak cildin renk tonunda eşitleme sağlamaya, kusurları gizlemeye ce pürüzsüz etki vermeyi başarabilecek bir fondöten ve pudra seçeneği ile makyaja başlamanız gerekmektedir. Cilde istenilen görünüm verildikten sonra üzerine diğer uygulamalarla devam edilir.

Jane Iredale Ürünleri ve Fiyatları

Kadınlar için makyaj vazgeçilmezdir. Güzel olan bölgelerinizi ortaya çıkartmak, kusurları gizlemek için tercih edilen makyaj uygulamaları ile daha çarpıcı ve güzel görünebilirsiniz. Ayrıca Jane Iredale ile yapacağınız bu uygulamalar cildinize zarar vermez. Cildi dış hasarlara karşı korumaya da yardım ederler.

Jane Iredale makyaj malzemeleri, yüzünüzde kullanabileceğiniz her türlü renk ve özellikte malzemeye sahiptir.

Ayrıca makyaj ürünleri farklı özelliklere ve farklı formlara sahiptirler. Rujlar likit ve kremsi, eye liner çeşitleri kalem ve likit olarak bulunduğu gibi farlar da çok çeşitli özelliklere sahiptir. Fondöten çeşitleri likit ve compact olarak bulunur.Maskaraçeşitleri de farklı renklere sahiptir ve daha gür, uzun görünümlü kirpiklere sahip olabilmeniz için yardımcı olur.

Ayrıca makyajınızı uygulamak için kullanabileceğiniz makyaj aksesuarları da son derece kullanışlı, ciltle uyumlu, kalitelidir. Profesyonel makyaj uzmanlarının, sahne sanatçılarının da tercihi olan marka hem dünyada hem de ülkemizde pek çok kadın tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Son derece kaliteli fırçaların bir kısmı kaliteli sentetikler kullanılarak tasarlanmış, bir kısmı da gerçek hayvan kıllarından üretilmiştir.

Turuncu Kasa Sitesinde ihtiyacınız olan Jane Iredale makyaj malzemeleri ve aksesuarlarına kolayca ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim