Jane İredale Balance Hydration Sprey 90 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Jane Iredale Ürünlerini Gör

9382

670959320704

5/1
264.41 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Jane İredale Balance Hydration Sprey 90 ml 

Jane İredale Balance Hydration Sprey 90ml :

Nem dengesi sağlamaya ve makyajınızı sabitlemeye yardımcı özellikli bir spreydir.

Özellikle tüm ciltlerde nem dengesi sağlamaya yardım eder.Yağlı ciltlerde yağ dengesi sağlamaya, cildi, akneleri rahatlatmaya yardım eder.

Makyaj uygulamalarının daha uzun süre kalmasına da yardımcıdır.Islak uygulama yapabileceğiniz makyaj ürünlerini ıslatmak için de kullanabilirsiniz.

Güzel görünmeyi herkes ister ve genellikle kusurları kapatmak ve güzelliklerimizi ortaya çıkartmak için uğraşır dururuz. Öncelikli olan güzel bir cilt görünümüdür, güzel bir cildin üzerine, doğru ürünlerle yapılan makyaj çok daha kusursuz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Jane ıredale makyaj ürünleri ve aksesuarları 20 yılı aşkın bir süredir kadınların çok beğenerek kullanmayı tercih ettiği ürünlerden olmaktadır. Jane İredale Balance Hydration Sprey de ciltte yağ ve nem dengesi sağlamaya ve cildin bu sayede daha düzgün görünmesine yardım edebilecek yapıdadır.

Tüm Jane Iredale ürünlerinde olduğu gibi kullandığınızda kalitesini ve farkını görebileceksiniz.

Yağlı ciltlerde genellikle yer yer parlamalar, kızarıklıklar ve yağdan dolayı oluşabilecek cilt kusurları görülebilmektedir. Jane İredale Balance Hydration Sprey harika kokusuyla cildinizde yağ dengesi sağlayarak fazla yağı gidermeye yardım eder, böylece daha canlı ve düzgün bir cilt görünümü yakalayabilirsiniz. İçeriğinde mineral pudra bulunur ve ürün, ciltte yağlı parlamaları engellemeye yardım eder.

Jane İredale Balance Hydration Sprey 90ml :

Bunu yaparken cildi kurutmaz, ihtiyacı olan kadar nemi korumaya, cildin lipid bariyerlerini korumaya yardım eder.

Makyajınızı da sabitlemek için kullanabilirsiniz. Makyajdan önce ya da sonra kullanabilirsiniz.

Cildinizde gözeneklerin tıkanmasına neden olmaz.

Ürün, portakal yağı, portakal kabuğu ekstresi, greyfurt kabuğu özü, yosun özü, yeşil çay özü içermektedir. Kokusu da bu bitkilerin karışımından oluşmaktadır.

İçerik :

Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*,Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange)Peel Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, ChamomillaRecutita (Matricaria) Flower Extract*, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*,Laminaria Digitata (Algae) Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) LeafExtract*, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract Citrus Aurantium Dulcis(Orange) Oil, Alcohol**

Jane İredale Balance Hydration Sprey 90 ml, Turuncu Kasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane İredale Balance Hydration Sprey 90 ml

264.41TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim