Jane Iredale Nemlendirici Sprey ve Makyaj Seti – Orta Ton Cilt

Jane Iredale Nemlendirici Sprey ve Makyaj Seti – Orta Ton Cilt
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Jane Iredale Nemlendirici Sprey ve Makyaj Seti – Orta Ton Cilt

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3015

5/1
418.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Jane Iredale Nemlendirici Sprey ve Makyaj Seti – Orta Ton Cilt :

 

Jane Iredale D2O Hydration Spray,  Jane Iredale Liquid Mineral Foundation – satin,  Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder SPF 20-suntan,  Jane Iredale Lip Gloss Dudak Parlatıcısı 5ml olarak size özel set haline getirilmiş, bayanların kullanımına uygun nemlendirici makyaj ürünlerinden oluşan bir settir.

 

*Jane Iredale D2O Hydration Spray :

Kuru ve hasarlı ciltleri nemlendirmeye yardımcı spreydir. Çok kuru ve pul pul olmuş ciltlerde de kullanıma uygundur. Cildi hızlı şekilde nemlendirerek rahatlatır. Nem kazanan cilt yumuşar ve canlanır. Sprey formu ile yüzünüzde makyaj varken bile uygulayabilirsiniz. Cildinizde kuruluk hissettiğinizde makyaj öncesi ya da sonrasında cilde sıkın ve nemlenin.

Kullanım Şekli : Yüzünüze gözleriniz kapalı iken yaklaşık 15 cm uzaktan sıkın ve gün içinde ihtiyaç duydukça tekrarlayın.

 

*Jane Iredale Liquid Mineral Foundation – Satin (30ml):

Aloe vera içinde yer alan renkli mineral pigmentlerden oluşan fondötendir. Açık renk, beyaz tenli cildi olan bayanların kullanımı için uygundur. Cildin daha pürüzsüz, düzgün ve kadifemsi görünmesini sağlamaya, kusurları gizlemeye yardımcı olur. Coenzim Q10 içerir. Cildin renk tonunu eşitler ve özel içeriği ile cildi besler, nemlendirir. Kuru ciltlerin ve tüm ciltlerin kullanımı için de uygundur. Likit minerallerden oluşan içeriği aloa vera ve bitkisel gliserin içindedir. Mineral kürecikler bu jelin içinde hareket ederler. Ürün cilde zararlı kimyasallar içermez. Gözenekler, lekeler, pürüzler ve ince çizgileri gizlemeye yardım eder.

Kullanım Şekli : Pompalı şişesi yardımı ile aldığınız ürünü elinizle, fırça ya da sünger yardımı ile yüze uygulayabilirsiniz.

 

*Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder SPF 20-suntan:

Pudra formunda olan ürün, orta renkli tene sahip bayanların kullanımı için tasarlanmış, toz pudradır. Ürün paraben, ağır yağ ve talk maddesi içermemektedir. Toz Minerallerden oluşmaktadır. Daha yoğun kapatıcılık etki sağlamaya yardımcı olması için iki kat kullanabilirsiniz. Fondöten üzerine kullanarak da daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz. Renk tonu açıkve orta ton olan ciltlerin kullanımı için uygundur. Cildi güneş ışınlarına karşı korumaya da yardım eder. Ciltte kuruluklara neden olmadan yağlı parlamaları kapatır.

Kullanım Şekli : Pudra fırçası ya da süngeri yardımı ile uygulanabilir. Tek olarak kullanabileceğiniz gibi fondöten üzerine de kullanabilirsiniz.

*Jane Iredale Lip Gloss Dudak Parlatıcısı 5ml-Rasberry:

Gül kurusu ya da koyu pembe olarak tanımlayabileceğimiz renge sahip dudak parlatıcısıdır. Zencefil, nane çiçekleri, nar, üzüm çekirdeği ve temel yağlar içerir. Dudaklara parlak bir renk vermeye ve dudaklara yumuşaklık kazandırmaya yardım eder. Güzelleştirirken bakım vermeye de yardımcı ürün dudaklarınıza harika, çarpıcı bir renk tonu ve parlaklık kazandırmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Dudaklarınıza fırçası yardımı ile uygulayın ve gün içinde tekrar kullanabilirsiniz. Daha güçlü bir parlaklık için üzerine parlatıcı dudak ürünü kullanabilirsiniz.

 

Kadınların vazgeçemediği makyaj ürünlerinden kaliteli, mineral içerikli, cilde zarar vermeyen içeriklere sahip olanları arıyorsanız, bu seti deneyebilirsiniz. Kadınların bayılacağı bu seti kendinize ya da hediye olarak alabilirsiniz.

Jane Iredale Nemlendirici Sprey ve Makyaj Seti – Orta Ton Cilt, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Nemlendirici Sprey ve Makyaj Seti – Orta Ton Cilt

418.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim