John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting Conditioner 250 ml Kahverengi Saçlara Özel Saç Kremi

John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting Conditioner 250 ml Kahverengi Saçlara Özel Saç Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting Conditioner 250 ml Kahverengi Saçlara Özel Saç Kremi

Markası : John Frieda Ürünlerini Gör

42417

5037156227581

55
337.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting - Nemlendirici Saç Kremi

Marka Adı: John Frieda

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Gün boyu saçların uç kısımları yıkama, tarama, ısı ile şekillendirme, güneş, deniz, kum gibi fiziksel etkenlere maruz kalmakta ve bunun sonucunda saçlar yıpranabilir. Bu yıpranmaların azaltılması için şampuan sonrasında krem kullanımı oldukça önemlidir.

- Şampuan sonrasında kullanılan saç kremleri saç dolaşıklığını açtığı gibi saç tellerinin güçlenmesine de katkı sağlar. Saç kremleri, saçların sağlıklı uzamasına katkı sağlarken, saç üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak saçı beslemeye ve gelecek zararlara karşı korumaya destek olur.

- John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting 250ml, kuru, yıpranmış ve işlem görmüş kahverengi saçlara özel, yoğun nem kazandırma amacıyla üretilmiş saç kremidir.

- Kuru saç tellerinin arındırılmasına destek olan ürün ile açmakta güçlük çektiğiniz saçlarınızın yumuşamasını sağlayabilirsiniz.

- Ürün, çok kuru ve gözenekli saç tellerine hızlıca nüfuz ederek, saçların ışığı daha etkili bir biçimde yansıtabilmesi için saç tellerinin gözenekli alanlarını doldurmaya destek olur.

- Böylece krem kullanımıyla beraber ışığı yansıtarak çok yönlü bir parlaklığın oluşmasını destekleyebilirsiniz.

- John Frieda, ürünlerini geliştirirken yalnızca saç yapısını değil, saç rengini de önemsemektedir.

- Markanın üretmiş olduğu bu saç bakım kremi ise, saçtaki zengin kahve tonlarının korunmasında ve ön plana çıkmasında oldukça etkilidir.

- Saçlarınıza ışıltı katan nemlendirici saç kremini tercih ederek saçınızın kahverengi tonlarını 12 haftaya kadar koruyun.

- Tüm kahve tonlarının kullanımına uygun olan saç kremi, farklı bir banyo deneyimi yaşatmak için formüle edilmiştir.

- Özellikle kuru saçların pürüzsüzleşmesine, parlak ve ipeksi bir görünüme kavuşmasına katkı sağlar.

- Brilliant Brunette Color Protecting 250ml - Nemlendirici Saç Kremi, inci tozu ve acı badem yağı gibi özel içeriklerle üretilmiştir.

Acı Badem Yağı: Badem yağı saçların uzaması, parlaması ve güçlenmesi için saç bakım ürünlerinde en çok kullanılan yağ çeşididir. E vitamini, fosfor, kalsiyum, demir, magnezyum, bakır gibi oldukça zengin bir vitamin ve mineral içeriğine sahip olan badem yağı, güzel ve sağlıklı saçlara sahip olmanıza destek olur.

Kullanım Şekli: Şampuanlama işleminden sonra nemli saçlarınıza Brilliant Brunette Color Protecting Saç Kremini uygulayın, birkaç dakika bekledikten sonra güzelce durulayın.

Kullanım Sıklığı: Saç renginizin korunması için saçlarınızı her yıkadığınızda ürünü kullanmanız tavsiye edilir.

Saçların da neme, beslenmeye ve bakıma ihtiyacı olduğunun önemini bilerek ürünlerini büyük bir titzlikle üreten John Frieda, güzellik uzmanlarının ve bir çok tüketicinin tercih ettiği markalar arasındaki yerini almayı başarmıştır. Kampayalı fiyatı ile Turuncu Kasa'da satışta olan John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting 250ml - Nemlendirici Saç Kremi'ni deneyerek kendinizi özel hissetmenizi sağlayabilirsiniz.

Yorumlar
e** **
25.10.2022
ebrar

Çok beğendim kokusu çok güzel ve saçları çok güzel yapıyor yumuşacık

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

John Frieda Brilliant Brunette Color Protecting Conditioner 250 ml Kahverengi Saçlara Özel Saç Kremi

337.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim