John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner 250 ml Sarı Saçlara Özel Renk Yenileyici Saç Kremi

John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner 250 ml Sarı Saçlara Özel Renk Yenileyici Saç Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner 250 ml Sarı Saçlara Özel Renk Yenileyici Saç Kremi

Markası : John Frieda Ürünlerini Gör

42414

5037156227383

55
PİYASA FİYATI 337.90 TL
SATIŞ FİYATI 152.06 TL
456
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner

Marka Adı: John Frieda

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Yıpranmış ve boyalı saçlarda en önemli detay saçın beslenmesine destek olacak doğru ürünleri tecih etmektir. Günlük saç bakımınızda boyalı saçlara özel saç bakım ürünlerini tercih ederek, saçınızın eski güzelliğine kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

- Saç kremleri saçın yüzeyinde ve derinliklerinde etki göstererek, saçları koplamalara, dış etkenlere karşı korur, besler, gelecekte ortaya çıkabilecek hasarlara karşı koruma sağlar.

- John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner 250ml, saçta meydana gelen ton farklılıklarının azaltılmasında etkili saç kremidir.

- Saç kremi seçiminde bilmeniz gereken her renk için bakım teknikleridir. Saç renginize uygun kullanacağınız bakım kremi ile saçlarınızın canlanmasını destekleyebilirsiniz.

- Sheer Blonde Colour Renew Conditioner, özellikle sarı saçlar için özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahiptir.

- Bu kremi tercih ederek sarı saçlarınızda meydana gelen ton farklılıklarının azaltılmasını destekleyebilirsiniz.

- Saçlarınızdaki renk değişikliğinin giderilmesinde, bakır ve turuncu tonların nötralize edilmesinde etkili olan bakım kremi, saçın nemini korumaya çalışır.

- Saç tellerinin ihtiyacı olan nemin karşılanmasıyla birlikte yıpranık görünüm de toparlanmış olur.

- John Frieda ürünleri saç renklerine ve yapısına göre özel olarak formüle edilmektedir. John Frieda Sheer Blonde serisi de sarı saçlar için geliştirilmiş ve saçlara doğal güneş ışıltısı kazandırmayı destekleyen bir üründür.

- Saçı koyu ve mat gösteren kalıntı ve kirlerin temizlenmesini sağlayan bu saç kremi ile saçlarınıza doğal bir ışıltı ve parlaklık katmaya destek olabilirsiniz.

- Saç kremleri saç uçlarını düzeltmek, kırılma oluşumunu azaltmak, saçın nem ihtiyacını karşılamak ve kolay taranmasını sağlamak amacıyla kullanılır.

- John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner, 250 ml'lik formu ile saçların ihtiyacı olan nemin kazandırılması ve kırılmaların azaltılması için formüle edilmiştir.

- Ürün, saçların nemlenmesini sağladığı gibi saçlara yumuşaklık ve esneklik kazandırır.

- Düzenli kullanım sonucunda gözle görülür bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Saçlarınızı şampuan ile güzelce yıkadıktan sonra uç kısımlarına kremi uygulayınız ve birkaç dakika bekledikten sonra iyice durulayınız.

Kullanım Sıklığı: Her banyo sırasında şampuandan sonra kullanabilirsiniz.

John Frieda günümüzde  dünyaca ünlenen saç bakım markalarından birisi olmayı başarmıştır. Markanın sarı saçlara özel Sheer Blonde Colour Renew Conditioner 250ml'i ise uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılan bir bakım kremidir. Ürün satın almak için sitemizi tercih ederek hem uygun fiyatlı bir alışveriş yapmış olur hem de ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Ürün içeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Esters, Dipropylene Glycol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Parfum, Lactic Acid, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Quaternium-91, Disodium EDTA, Cetrimonium Methosulfate, Steartrimonium Chloride, Glycine, Hydrolyzed Milk Protein, Glycerin,  Malic Acid, Oryza Sativa Bran Oil, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, C14- 28 Alkyl Acid, Silk Amino Acids, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hexyl Cinnamal,  Linalool.

 

Yorumlar
r** s**
28.11.2023
on numara

on numara geldi uygun fiyatlı

r** e**
28.11.2023
güzell

ürün sağlam geldi paketleme de süperdi

h** s**
28.11.2023
süpeer

ürün elime hızlı ulaştı

S** B**
20.09.2022
Tavsiye ederim

Tek kelimeyle mükemmel

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Conditioner 250 ml Sarı Saçlara Özel Renk Yenileyici Saç Kremi

152.06TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim