Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson markasına ait bebek ve yetişkinlere özel ürün çeşitlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Marka, bebeğinizin bakımı, temizliği için ve yetişkinlerinihtiyaçlarına uygun değişik ürün çeşitlerine sahiptir.

Johnson & Johnson Ürünleri

Johnson & Johnson markası 100 yılı aşan tecrübesi ile bebeğinizin ve sizin bakımınız sağlığınız için pek çok ürünler tasarlamaktadır. Pek çok markayı bünyesinde toplayan firma Johnson’s Baby ürünleri ile bebek bakımı, temizliği için pek çok ürün geliştirmiştir. 60’tan fazla ülkede satışı yapılan Johnson & Johnson markası insanların yaşamlarında daha rahat, konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürmelerinde yardımcı ürünler tasarlamaktadır.

Bebeğiniz için göz yakmayan özellik taşıyan, yumuşak formüllü şampuanları, bakım kremleri, ıslak temizlik mendilleri de bunlardan bazılarıdır.

Kadınların özel günlerinde konfor ve güvenli koruma sağlamaya yardımcı o.b tampon çeşitleride yine Johnson & Johnson markası altında yer almaktadır.

Nicorette sakızları farklı özelliklere sahip olan, sigara bıraktırmaya yardımcı ürünler olarak görülmektedir. Johnson & Johnson firması bu ve bunlar gibi daha pek çok alanda farklı markaları yönetmektedir.

Özellikle bebek bakımı için ürünleri de bu sayfada kolayca bilgi alabileceğiniz ve uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz ürünlerdir.

Johnson’s Baby serisinde yer alan ve hem bebeğiniz hem de sizin kullanabileceğiniz pak çok kolonya çeşitleri bulunmaktadır. Johnson’s Baby Kolonya’nın Ocean, Floral, Happy, Calm, Soft, Bedtime, Dream ve Angel olarak farklı koku çeşitleri vardır.

Alerji riski en alt düzeyde tutularak tasarlanmış olan kolonya çeşitleri, rahatlatıcı, kalıcı ve harika kokularının yanında ferahlık hissi de sağlamaya yardım eder. Formülleri uzmanlar tarafından dermatolojik testlerden geçirilmiştir.

Bebekler kadar yetişkinlerin çok beğenerek kullandığı kolonyalar, uzun süre kalıcı etkiye sahiptir. Siz de bu hoş kokulardan zevkinize uygun olanı seçerek kullanabilirsiniz.

Johnson & Johnson Ürünleri ve Fiyatları

Johnson's Baby Bebek Parfümsüz Islak Mendiltekli olarak ve üçlü fırsat paketi olarak satılmaktadır. Bebeğinizin ilk doğduğu andan itibaren kullanabileceğiniz mendiller alkol, parfüm, sabun içermez ve göz yakmayan özelliktedir.

Bebeğinizin temizliği için kullanabileceğiniz ıslak mendil çeşitleri de annelerin işini kolaylaştırmaya yardım edecektir. Bebeğinizin el, yüz, bezli bölge ve vücut temizliğinde kullanabileceğiniz mendiller %97 oranında saf su içermektedir.

Her mendil ile daha iyi bir hijyen sağlayabilirsiniz. Islak mendiller losyonlu ve parfümsüz olarak farklı özelliklere sahiptir.

Bebeğinizin hassas ve özel bakım gerektiren cildine uygun nemlendirici formüllere sahip losyonlar ve bebe yağı çeşitleri de bebeğinizin cildine yumuşaklık kazandırmak için çalışır.

Johnson’s Baby Bebe yağı, bebeğin cildine masaj yaparak uygulanır. Özellikle masaj yapmayı kolaylaştırmak ve cildi kuruluklardan korumak için geliştirilmiş bu yağlar, sağlamış oldukları güçlü nemlendirme özellikleri ile yetişkinler tarafında da kullanılabilir. Kuru cildinizi yumuşatmak, rahatlatmak için uygundur.

Banyodan sonra bebeğin hassas cildinde nemlendirme sağlamaya, kuruluklara karşı korumaya yardımcı olur.

Bebeğinizin banyosunda kullanabileceğiniz Johnson’s Baby şampuan çeşitleri de bebekler için özel olarak formüle edilmiştir. Bebek cildine uyumlu ve göz yakmayan formülü bebeğin saçlı derisi ve saçlarını temizlemeye, yumuşaklık vermeye yardımcı olur. Hoş kokuları ile de temizlik ve ferahlık hissini daha uzun süre elde edebilirsiniz.

Bebeğinizin vücudunda kullanıma uygun olan vücut şampuanları da yine bebek cildi ile uyumlu formüllere sahiptir ve bebeğin cildini kurutmadan, nazik bir şekilde temizlemeye yardımcıdır.

Johnson & Johnson markasında yer alan ürün çeşitlerine Turuncu Kasa’dan ulaşarak kolayca sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim