Kadınlara Özel Saç ve Cilt Güzellik Seti

Kadınlara Özel Saç ve Cilt Güzellik Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Kadınlara Özel Saç ve Cilt Güzellik Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3023

5/1
311.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Kadınlara Özel Saç ve Cilt Güzellik Seti :

Kadınlar için oluşturulmuş setin içinde;

Nuxe Brightening BB Cream SPF 30/ Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres/ John Frieda %100 Parlaklık Veren Bitiş Spreyi/ Nuxe Huile Prodigieuse Or 100 ml/ Neutrogena Göz Makyajı Temizleyici 162 ml ürünleri bulunur.

 

* Nuxe Brightening BB Cream SPF 30:

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan ürün, cilde aydınlık, nemlenme ve yumuşaklık sağlamaya yardımcı olur. Doğal içeriklerle formüle edilmiştir ve cilt yapısı ile uyumlu özelliktedir. Leke görünümünde azalma sağlamaya ve eşitlenmiş bir cilt tonu sunmaya yardımcı olur. Cilde pürüzsüz bir görünüm sunmaya ve kapatıcılık etkisini uzun süre korumaya çalışır. Güneş ışınalrının zararlı etkilerine karşı Spf 30 derecelik bir koruma sunar.

Kullanım Şekli: Sabahları temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanır. Makyaj bazı olarak da kullanılabilir.

 

* Nuxe Rêve de Miel Baume Lèvres:

Dudaklara nemlenme ve yumuşaklık sağlamaya yardımcı olur. Dudak kuruluğunun ve çatlaklarının önüne geçmeye çalışır. Dudakları yazın sıcaklarına, kışın soğuklarına karşı korumaya çalışır. Pürüzsüz dudaklar, çekiciliği, güzelliğin simgesidir.

Kullanım şekli: Dilediğiniz her an kullanabilirsiniz.

 

* John Frieda %100 Parlaklık Veren Bitiş Spreyi:

Elektriklenen saçları yatıştırmaya, saça parlaklık ve sağlıklı bir ışıltı katmaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Saçlara ağırlık hissi vermez. Her saç tipinde kullanılabilir. John Frieda dünya çapında üne kavuşmuş bir saç bakım ürünleri markasıdır.

Kullanım Şekli: İstenilen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta saçlara uygulanır.

 

* Nuxe Huile Prodigieuse Or 100 ml:

İçerdiği doğal yağlar ve altın rengindeki partikülleri ile cilde nemlenme ve ışıltı sağlamaya yardım eder. Hoş kokusu ile keyifli bir kullanım sağlar. İçeriğinde silikon, koruyucu madde ve mineral yağ bulunmaz. Hem saçlarda, hem vücutta hem de ciltte kullanıma uygundur. Kuru yağ özelliği ile rahatsızlık ve ağırlık hissi vermez.

Kullanım Şekli: Tüm vücuda masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Kuru saç uçlarına uygulayabileceğiniz gibi tüm saça masaj yaparak uygulayıp, bir saat yağı saçınızda bekletebilirsiniz. Yüzünüze uygularken de nemlendiricinizle veya fondöteninizle karıştırarak uygulayabilirsiniz.

 

* Neutrogena Göz Makyajı Temizleyici 162 ml:

Suya dayanıklı göz makyajını temizlemeye yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Göz makyajını temizlerken kirpiklere ve göze zarar vermez. Çalkaladıktan sonra aktif hale gelen ürün, ciltte yağlı bir his bırakmaz ve ferahlama, rahatlama sağlar. Göz çevresinde kuruluğa sebep olmaz, aloe ve salatalık özeleri içerir.

Kullanım Şekli: Bir parça pamuk yardımıyla makyajınızı silin ve daha sonra durulayın. Ürünü kullanmaya başlamadan önce çalkalamayı unutmayın.

 

Kadınlara Özel Saç ve Cilt Güzellik Seti, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Kadınlara Özel Saç ve Cilt Güzellik Seti

311.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim