Filtreleme kriteri
Markalar
more... less
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Kavanoz & Kaşık Mamaları

Kavanoz & Kaşık Mamaları

Bebekler için en uygun besin anne sütüdür. Anne sütü, bebek açısından son derece zengin değerlere sahiptir.  Özellikle 6 ay boyunca bebeklerin anne sütünden başka bir şeye ihtiyaçları yoktur.  6. Aydan itibaren bebeğin gereksinimleri, ihtiyaçları artış gösterir.

Ek gıdalara geçiş yapılması her zaman çok kolay olmayan bir süreçtir. Yeni ve farklı gıdalara geçiş yapılacağı zaman bebeğe zaman verilmesi gerekir.  Yeni gıdaların bebeğe birer birer ve birkaç gün ara ile verilmesi gerekir.  Ek besinlere geçiş döneminde bir uzman görüşü de alınabilir.

Bazı bebekler için ek gıdalara geçiş süreci daha zorludur ve kimi zaman kaşıkla beslenmeyi reddedebilirler. Bu aşamada sabırlı olmakta fayda vardır.

Kavanoz ve kaşık maması seçimi yaparken, içeriğine ve besin değerlerine dikkat etmek gerekir.

Bebelac kavanoz mamaları, her an yanınızda taşımanıza ve bebeğinizin ihtiyacı olduğunda vermenize imkan sağlar. Pek çok farklı çeşidi bulunmaktadır.  Bebelac kaşık mamaları, Bebelac kavanoz maması, Milupa kaşık maması çeşitleri, annelerin tercih ettiği ürünlerdendir.

Kavanoz & Kaşık Mamaları  Fiyatları

Bebeğinizin sağlığı ve yeterli beslenmesi için, emzirmeyi ihmal etmeyin. Mama seçimi yaparken de, bebeğinizin ihtiyacına ve ayına uygun olarak seçim yapın.

 

 

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim