Krauterhof Power Anti-Cellulite Serum 100 ml

Krauterhof Power Anti-Cellulite Serum 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Krauterhof Power Anti-Cellulite Serum 100 ml
  • Krauterhof Power Anti-Cellulite Serum 100 ml

Markası : Krauterhof Ürünlerini Gör

55129

4075700104156

5/1
183.05 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

KRÄUTERHOF 

POWER ANTİ-CELLULİTE

Derideki iritasyon gibi cilt problemlerinde kullanılan panthenol vitamini ve escin içermektedir. Günlük diyetlerle ve masajlar ile beraberinde vücudunuzda gözle görülür derecede fazlasıyla düzelmesine en iyi şekilde katkıda bulunur.  Hissedilir derecede cildinizde sıkılaşma olur. 

Kullanım şekli:

Her gün akşamları sorunlu bölgenin genişliğine bağlı olarak yeterli miktarda selülitli cilt bölgesine masaj yaparak uygulayınız.

Uygulama esnasında; uygulama miktarına göre 15-30 dakika arası ısıtıcı etkisi hissedilebilir. Bu etken maddelerin aktivasyonundan kaynaklanır.

İçindekiler:

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DIMETHICONE, PANTHENOL, CAFFEINE,ESCIN, LECITHIN, CARNITINE ISOMERIZED LINOLEATE, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, VANILLYL BUTYL ETHER, TRIDECETH-10, PHENOXYETHANOL,ETHYLHE- XYLGLYCERIN, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

Uyarı!

Çocukların erişemeyeceği yerlerde ve oda sıcaklığında saklayınız. Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız. Uygulamadan sonra ellerinizi durulayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Krauterhof Power Anti-Cellulite Serum 100 ml

183.05TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim