La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige (S.K.T 05-2025)
  • La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige

Markası : La Roche Posay Ürünlerini Gör

9353

3337872412042

5/1
PİYASA FİYATI 1,299.90 TL
SATIŞ FİYATI 1169.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige

La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Poudre Light Beige (11) :

Marka Adı:La Roche Posay

Ürün Adı: La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige

Ürün Miktarı:9.5 gr

Ürün Özellikleri: Normalden karmaya dönük ciltler için geliştirilmiştir. 3 farklı renk tonu bulunmaktadır. Spf 25 derecelik Güneş koruması içerir. Ciltteki renk tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Mineral içerikli dokusuyla, gözenekleri tıkamadan kapatıcılık sağlar.

Sonuç: Cilde pürüzsüz bir kapatıcılık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Göz çevreniz dışında, tüm yüzünüze ürünün süngeri ile veya fırça yardımıyla uygulayın. Temiz ve kuru cilde uygulanması önerilir.

İçerik:TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, MAGNESIUM STEARATE, TRIISOCETYL CITRATE, STEARIC ACID, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, CETYL DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, LAUROYL LYSINE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77491,MICA

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige, La Roche Posay kalitesi ve farkını cildinizde hissedebileceğiniz, cildinize kusursuz bir görünüm vermeyi hedefleyen harika bir mineral pudradır.

Açık bej tonunda olan rengi ile genellikle açık renk cilt tonuna sahip kişilerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir.

Ciltte görülebilen renk farklılıklarının görünümlerinde de düzelme sağlamaya yardım eder. Cildi Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı korumaya çalışır. Spf 25 derecelik bir Güneş koruması sağlar.

Güzel ve çarpıcı görünmenin sırrı düzgün ve pürüzsüz bir ciltte gizlidir. Bunu sağlayabilmek için son derece doğal içerik kullanılarak formüle edilmiş olan mineral içerikli, renkli bir pudradır.

La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Poudre Light Beige (11) :

Sıkıştırılmış mineral taneciklerden oluşan pudra, cildin pürüzsüz ve düzgün görünmesini sağlarken zengin ve özel içeriği ile de ciltte yağ dengesi sağlayarak parlamaları gidermeye çalışır.

Komedojenik olmayan yapısı sayesinde gözeneklerinizi tıkamaz ve siyah nokta oluşumlarına sebep olmaz. Özel içeriği ile ciltte ton eşitlenmesini sağlar.

Mineral içeriği sayesinde ciltte uzun süre tutunur ve uzun süre etki gösterir. Ciltte ağırlık yapmaz, rahatsızlık hissi vermez doğal bir görünüm sağlar.

Cildinize ipeksi bir görünüm kazandırmaya, kusursuz görünümlü bir cilde kavuşmanıza yardım eder.

Doğal içeriği ile ciltte doğal bir görünüm oluşmasını destekler. Ciltte fondöten gibi kapatıcılık sağlamaya çalışır.

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige,Turuncu Kasa’da satılan uygun fiyatlı bir üründür. İnceleyin, indirimleri yakalayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:11 Light Beige

1169.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim