Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr

Markası : Lansinoh Ürünlerini Gör

16350

5060062996012

5/1
PİYASA FİYATI 269.10 TL
SATIŞ FİYATI 242.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr :

Marka Adı: Lansinoh

Ürün Adı: Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi

Ürün Miktarı: 10 gr

Ürün Özellikleri: Emziren annelerin, göğüs ucunda görülebilecek tahrişleri azaltma amacıyla geliştirilmiştir. Meme ucunda, emzirmeden kaynaklı meydana gelebilecek, tahrişi azaltmaya ve yatıştırmaya çalışır.

Sonuç: Emzirme dönemindeki annelerin,göğüs ucunda meydana gelebilecek tahrişleri azaltmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Emzirme öncesi veya sonrasında kullanım için idealdir. Hamileliğin otuz ikinci haftasından itibaren, doktor kontrolünde güne bir kez kullanılabilir.

Hamilelik süreci, çoğu kadın için heyecanlı bir süreçtir. Hamilelikten, anneliğe geçiş süreci ise hem fiziksel, hem de psikolojik birçok değişimin aynı anda gerçekleştiği bir süreçtir.

Anneliğin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken bazen, bebekle ilgili pek çok endişe, korku, rahatsızlıklar gibi etkenler farklı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir.

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr :

Bunlardan biri de pek çok emziren annede görülen meme ucu çatlaklarıdır, bu çatlaklar özellikle emzirmenin yeni başladığı ilk dönemde sık sık karşılaşılan, oldukça can yakıcı olan doku hasarlarıdır, emzirme dönemi hem anne hem de bebek için zorlaşır.

Jinekologların gözetiminde dermatolojik testlerden geçirilmiş olan Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi, emzirmenin ilk dönemlerinde de ilerleyen dönemlerin de de ihtiyaç duyabileceğiniz ve her annenin yanında bulunması gerekli bir anne bakım ürünüdür. Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.

Hiçbir katkı maddesi,koruyucu madde ve bebeğe alerji yapabilecek maddeler içermeyen formüle sahiptir. Göğüs ucunda oluşan sancıları yatıştırmaya, hızlı bir rahatlama sağlamaya yardımcı olur.

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi' nin 40 gr lık boyutu da bulunmaktadır.

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr, sitemizde ucuz fiyata satılan bir üründür. Uygun fiyatlar, ve geniş bir ürün yelpazesi Turuncu Kasa’da, inceleyin indirimleri yakalayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 gr

242.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim