Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

Markası : Lapitak Ürünlerini Gör

40317

8691091035846

5/1
170 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Lapitak Topuk Çatlak Kremi

Marka Adı: Lapitak

Ürün Miktarı: 60 ml

Ürün Özellikleri:

- Ayak ve topuk çatlakları en sık karşılaşılan cilt problemleridir. Özellikle cilt kuruluğu topuk çatlaklarının başlıca nedenidir. Ayaklara bakım uygulanmazsa topuklarda oluşan bu çatlaklar daha derinleşerek kanamalara ve ağrıya sebep olabilir.

- Topuk sertleşmesinini meydana gelmesinin sebeplerinden birisi de ayak bakım kremleri kullanılmamasıdır. Ponza taşı, topuk törpüsü ya da ayak bakım ürünleri ile sertleşen topukların yumuşamasını sağlayabilirsiniz.

- Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml, kuru ve çatlamış topukların yumuşayarak eski sağlığına kavuşmasına destek olmak amacıyla üretilmiş bir üründür.

- Hasar görmeye başlayan topuklar zamanla nemini kaybetmeye başlar. Lapitak tarafından üretilmiş olan ürün, yıpranmış topukların ilk günden nemlenmesini sağlayarak cildin yumuşamasına katkı sağlar.

- Topukların zamanla yitirmiş olduğu doğal nemin yeniden kazandırılmasında oldukça etkilidir.

- Nemini kazanan cilt ise eski konforunu tekrar kazanır. Ayak cildinizin ihtiyacı olan nemin karşılanmasıyla birlikte kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

- Farklı sebeplerden dolayı ayak derisinde kalınlaşma, sertleşme ve topuklarda çatlaklar oluşabilir. Bu durumun azalmasını sağlamak için de çatlayan topuklara düzenli bakım yapmak gerekir.

- Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml ise çatlak probleminin en aza indirilmesine katkı sağlayarak ayak derisinin eski sağlığına kavuşması için formüle edilmiştir.

- Ayak bakımı aynı zamanda estetik bir görünüm için de son derece önemlidir. Ürünü tercih ederek günlük ayak bakımınızı en iyi şekilde gerçekleştirebilir ve ayak cildinin estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

- Ürün, cildin doğal nemini koruyarak kurumuş ve hasar görmüş ayakların onarılmasına katkı sağlar.

- Lapitak Topuk Çatlak Kremi Allantoin, gliserin ve vitamin E ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir.

- İçeriğinde bulunan bu etken maddeler kuruluk problemi bulunan topukların hızlı bir şekilde yumaşamasına destek olur.

- Ürün içeriğinde bulunan Allantoin, cildin yenilenmesine ve yumuşacık bir görünüme sahip olmasında önemli etken maddedir. E vitamini ise, tırnakların güçlenmesine katkı sağlar.

- Ayak tırnaklarının güçlenmesinde oldukça etkili olan Lapitak Ayak Bakım Kremi, günün sonunda yorulan ayakların rahatlamasına ve yatışmasına destek olur.

- Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml, ilk kullanımdan itibaren ayaklarınızdaki ipeksi yumuşaklığı hissedeceğiniz ideal bir üründür.

- Çatlaklar için özel olarak geliştirilmiş Topuk Kremi, kolayca emilen bir yapıya sahiptir. Uygulaması oldukça kolay olan ürün cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek ciltte leke bırakmaz.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan krem, tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

Kullanım Şekli: Öncelikle ayaklarınızı temizleyiniz ve iyice kurulayınız. Daha sonra kuru ve temiz ayağınıza hafifçe masaj yaparak kremi uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanıma uygundur.

Lapitak, ayak sağlığına önem vererek ürünlerini geliştirmektedir. Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml'i, indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml

170TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim