Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 250 ml

Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 250 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40344

3574661224213

5/1
33.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza destek olarak bedeninizin ve ruhunuzun dinlenmesine katkı sağlamanın en kolay yolu duş sırasında kullanacağınız duş jelleridir.

- Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 250 ml, cildin kir, yağ ve ölü derilerden arındırılarak tazelenmesine katkı sağlamak üzere geliştirilmiş bir üründür.

- Ürün, ölü deri kalıntılarının cilt üzerinden atılmasına destek olurken cildin nemlenmesine de katkı sağlar. Cildin üst katmanlarını etkili bir şekilde nemlendirir.

- Nemlenen cilt ise eski konforuna yeniden kavuşur. İlk kullanımdan itibaren cildinizin rahatladığını ve ferahladığını hissedeceğiniz bir üründür.

- Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Duş Jeli, cildin üst katmanlarının nemlenmesini sağlayarak vücudunuzun ipeksi bir yumuşaklığa kavuşmasına destek olur.

- Ürün, gün boyu üzerinizde biriken kir ve yağın temizlenmesinin dışında stres ve yorgunluğun atılmasında, güzel bir duş keyfinin en iyi partneri olmayı hedeflemektedir.

- Yorucu geçen bir günün izlerini vücudunuzdan atmak için Le Petit Marseillais duş jeli çeşitlerinden zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz.

- Le Petit Marseillais Vanilya Sütü İçerikli Duş Jeli, geleneksel yöntemler ve doğal içeriklerle formüle edilmiştir.

- Günlük vücut temizliğiniz için doğal içerikler kullanılarak üretilmiş olan ürün, cildin tazelenmesine, beslenmesine ve cilt yapısının daha canlı görünmesine de destek olur.

- Banyo süresince kullanacağınız duş jelleri, sadece dinlenmenize destek olmakla kalmayıp duş keyfinizi ikiye katlamanıza katkı sağlar.

- Günlük duş jelinizi markanın doğal yöntemlerle formüle ettiği bu ürünü ile değiştirerek farklı bir banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Vanilya kozalarından elde edilen ürün, gerçek vanilya taneleri içerir. Banyo sonrasında vanilya kokusunu bir süre üzerinizde hissettirir.

- İçeriğinde bulunan vanilya sütü duş jeline sade ve hoş bir koku vermektedir. Ürün doğal kokusunu ve rengini formülünde bulunan bitkisel özlerlerden alır.

- Ürün cildi tahriş edici ya da cildin kurumasına sebep olan herhangi bir zararlı kimyasal madde içermez.

- Cilt temizliğini cildin nem dengesini koruyarak gerçekleştiren ürün, cilt florası ile uyumluluk gösterir.

- Vanilyanın etkisi ile yeni bir güne rahatlamış bir şekilde başlamanıza destek olan banyo jeli, vücuttan kolayca arınır.

- Tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Le Petit Marseillais Duş Jeli, geri dönüşüm özelliğine sahip ambalajıyla da dikkat çekmektedir.

Kullanım Şekli: Avucunuza bir miktar aldığınız duş jelini ıslak vücudunuza dairesel hareketle uygulayarak köpürmesini sağlayın. Daha sonra bol su ile duş jelinin vücuttan arınmasını sağlayın.

Kullanım Sıklığı: İstenilen sıklıkta kullanılabilir.

Le Petit Marseillais duş jelleri, gerçek bitkilerden elde edilen ve zevkinize uygun çeşitleri bulunan bakım ürünleridir. Özel formülü sayesinde vanilyanın rahatlatan etkisini banyo keyfinize taşımayı amaçlayan Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 250 ml'ini, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü 250 ml

33.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim