Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği 300 ml

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği 300 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40352

9338427223834

5/1
28.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- Gün boyu ellerimizin bir çok yere temas etmesinden dolayı el temizliğinin yapılması son derece önemlidir. Hem sağlık hem de dış görünüm için ellerin temizliğine gereken özeni göstermek gerekir.

- Geleneksel yöntemlerle ve doğal içeriklerle üretilmiş olan Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği 300 ml, el temizliğinizin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla formüle edilmiştir.

- Le Petit Marseillais Portakal Çiçeği içerikli sıvı sabun, cildi etkili bir şekilde temizlerken nemlendirmeye ve cildinizin daha taze görünmesine destek olur.

- Portakal çiçeği özleri ile formüle edilmiş olan sıvı sabun, bu özler sayesinde elleri nazik bir şekilde temizler, cilde ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.

- Cildin pH dengesi ile uyumluluk gösteren sıvı sabun ile daha yumuşak bir cilde sahip olabilirsiniz.

- İlk kullanımdan itibaren teninizin rahatladığını ve cildinizde meydana gelen yumuşak dokuyu hissedeceğiniz ideal bir üründür.

- Sıvı sabunlar katı sabunlara göre daha çok tercih edilmeye başlamıştır. Günlük sabununuzu Le Petit Marseillais Sıvı Sabun ile değiştirerek, portakal çiçeği kokusu eşliğinde farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

- Bazı sabunlar ellerin kurumasına sebep olabilecek içeriklere sahip olabilir. Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği'nde ise durum farklıdır.

- Ürün, cilde zarar verici kimyasal maddeler içermediği için cildi kurutmadan ya da ciltte tahrişe sebep olmadan etkili bir temizlik gerçekleştirir.

- Portakal Çiçeği İçerikli Sıvı Sabun, el temizliğinin sağlanması yanında cildin beslenmesine de destek olur.

- Nemlendirme ve besleme özelliğine sahip olan sıvı sabun, bitkisel özlerle formüle edildiği için hoş bir çiçeksi kokuya sahiptir. Ürün kokusu ve rengi içeriğinde bulunan portakal çiçeği özlerinden gelir.

- Markanın doğal içerikli ürünlerinden biri olan sabun, içinizi ferahlatacak hafif kokusu ile bütün duyularınızın harekete geçmesine destek olur.

- Kremsi bir dokuya sahip olan sabunun kullanımı kolaydır. Cilt üzerinden hızlı bir şekilde arınır.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, bitkisel kokusu eşliğinde kendinizi iyi hissetmenize destek olur.

- Tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği, 300 ml'lik formu ile oldukça ekonomiktir.

Kulanım Şekli: Islak olan avucunuza bir miktar sıvı sabundan alarak elinizi güzelce ovuşturun ve köpürmesini sağlayın. 10-15 saniye ovaladıktan sonra ellerinizi bol su ile sabundan arındırın.

Kullanım Sıklığı: Gün içinde ihtiyaç hissedilen her an kullanılabilir. Ürünün göz ile temasından kaçınınız.

Geleneksel sabunları, duş jelleri ve bakım kremleri ile Akdenizin doğasını evinize getiren Le Petit Marseillais ürünlerinden biri olan Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği 300 ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Portakal Çiçeği 300 ml

28.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim