Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta 300 ml

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta 300 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40353

3574661223841

5/1
28.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- Mikroplara karşı en etkili ve en önemli korunma yöntemi el yıkamaktır. Gün içinde ellerimiz bir çok kişi ve araç-gereçle temas halinde olduğu için ellerin sıklıkla yıkanması çok önemlidir. Günümüzde sıvı sabunlar katı sabunlara göre daha çok tercih edilmektedir.

- Sıvı sabun seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri renksiz ve kokusuz olmasıdır. Sabun ne kadar az kokuya sahipse ürün içeriğinde o kadar az kimyasal madde kullanılmıştır. Bu nedenle yoğun kokuya sahip olan sıvı sabun seçimi yanlış olabilir.

- Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta 300 ml, el temizliğinin sağlaması amacıyla bitkisel içerikler kullanılarak formüle edilmiş bir temizleyicidir.

- Ürün, geleneksel yöntemlerle yani bitkisel yağların kazanlarda kaynatılarak sabun haline getirilmesiyle üretilmiştir.

- Bitkisel özlerle formüle edilmiş olan sıvı sabun, saf lavanta özleri bakımından zengindir. Bu içeriği sayesinde cildi hassas bir şekilde temizler.

- Ürünün kokusu içeriğinde bulunan lavanta özlerinden gelirken, rengi ise içeriğinde bulunan doğal bileşenlerden gelmektedir.

- Kendine has hafif ve sade bir kouya sahip olan jel, içeriğindeki bitkisel özler nedeniyle renginde ve dokusunda zamanla küçük bir değişim görülebilir.

- Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan ürün, cildi nazikçe temizlerken ellerin ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına da destek olur.

- Zengin, kremsi köpüğü ile cildin doğal dengesini koruyarak cilt temizliğini gerçekleştirir. Ellerinizin yüzeyinde biriken kirin ve yağın etkili bir şekilde temizlenmesine destek olur.

- İlk kullanımdan itibaren cildinizin rahatladığını ve ferahladığını hissetmenize destek olacak bir temizlik ürünüdür.

- 300 ml'lik formu ile oldukça ekonomik olan Le Petit Marseillais Lavanta Özlü Sıvı Sabun ile günlük el yıkama rutininizi keyifli bir bakıma dönüştürebilirsiniz.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan Saf Lavanta Özleri İçeren Sıvı Sabun, cildin pH dengesi ile uyumluluk gösterir.

- Ürün, cilde zarar verici etken maddeler içermemektedir. Ellerinizi kurutmadan etkili bir temizlik yapılmasını sağlar.

Kullanım Şekli: Islak olan cildinize uygulayın ve 10-15 saniye ellerinizi ovalayarak sabunun köpürmesini sağlayın. Daha sonra köpüren sabunu bol su ile cildinizden arındırın. Yıkama işlemi bittikten sonra eller temiz ve kuru bir havluyla kurulanmalıdır.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç hissedilen durumlarda, istenilen sıklıkta kulklanılabilir.

Yumuşacık bir cilde ve eşsiz bir kokuya sahip olmak için tercih edeceğiniz Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta 300 ml, uygun fiyatın adresi Turuncu Kasa'da satışa sunulmuştur. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek marka ve sıvı sabun hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Lavanta 300 ml

28.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim