Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40354

3574661223827

5/1
28.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- Günlük hayatta en çok kirlenen ve mikropların çok çabuk bulaşmasına sebep olan organımız ellerimizidir. İnsan, hayvan ve çeşitli yüzeylere temas ettikten sonra ya da tuvaletten çıkınca ellerin yıkanması alışkanlık haline getirilmelidir.

- El yıkamak birtakım rahatsızlıklardan korunmak için ilk savunma hattımızdır. İster sıvı ister katı sabun olsun el temizliğinin yapılması son derece önemlidir.

- Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml, günlük el temizliğinizi gerçekleştirmeniz için geleneksel yöntemlerle üretilmiş bir üründür.

- Geleneksel yöntem, bitkisel yağların kazanlarda pişirilerek sabunlaştırılması şeklidir. Markanın bu ürünü de saf zeytinyağ özleri ve doğal gliserin ile formüle edilmiştir.

- Hassas ciltlerde dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun olan ürün, cildi nazikçe temizler ve ellerinize yumuşak bir dokunuş kazandırılmasına destek olur.

- Sabun seçimi, kokusuna ve rengine göre yapılmamalıdır. Kokulu sabunlar cilde zarar verici etken maddeler içerdiği için yoğun bir kokuya sahiptir. Aynı zamanda bu maddeler cildin kurumasına da sebep olabilir.

- Le Petit Marseillais Sıvı Sabun, vücuda zarar verici kimyasal içermez. Bu nedenle sade ve hoş bir kokuya sahiptir. Cilt temizliğini ellerin kurumasına neden olmadan hassas bir şekilde gerçekleştirir.

- İçeriğinde bulunan zeytinyağı cildin nemlenmesini sağlayarak nem dengesini korumaya destek olur. Doğal gliserin içeriği ise en hassas ciltlerin dengesini bile nazikçe korur.

- Zeytinyağı içerikli sabunlar, kendine has kokusu ve cildi ferahlatıcı etkisi ile bilinir. Markanın Saf Zeytinyağlı Sıvı Sabunu da uygulandığı anda cilde ferahlık ve rahatlama hissi kazandıracaktır.

- Ürün, içeriğinde bulunan doğal özler ile ellere ipeksi bir yumaşıklık kazandırır.

- Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml, zeytinyağı sayesinde özellikle kuru cilt yapısını nemlendirerek kuruluk şikayetinin azaltılmasına destek olan bir temizlik ürünüdür.

- Fransızlar tarafından çok sevilen marka, doğal içerikli bu ürünü ve diğer ürünleri ile kullanıcılar tarafından beğeni almayı başarmıştır.

- Ürün, cildin pH dengesi ile uyumludur.

Kullanım Şekli: Bir miktar sıvı sabun ele alınarak bol su ile iyici köpürtülür. Eller en az 10-15 saniye ovulduktan sonra sabun bol su ile arındırılır. Ürünü göz ile temas ettirmeyiniz.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç hissedilen durumlarda istenilen sıklıkta kullanılabilir. Yıkama işlemi bittikten sonra eller temiz ve kuru bir havlu ile kurulanmalıdır.

Gelenekselliğin kokusunu ve üretim bölgesinin doğa harikası ürünlerini taşıyan markanın, el hijyeni için geliştirilmiş olan Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek sabun hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Saf Zeytinyağı 300 ml

28.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim