Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40356

3574661223810

5/1
28.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- El temizliği ve hijyeni birçok rahatsızlığın vücuda uğramaması bakımından oldukça önemlidir. Dokunduğumuz her yüzeyde gözle görülmeyen mikroplar bulunmaktadır. Mikropların yayılmaması için elleri düzenli olarak yıkamaya özen göstermek gerekir.

- El temizliği için kullanılan suyun yanında sabun seçimi de oldukça önemlidir. Ürünün markası ve içeriğindeki etken maddeler göz önünde bulundurularak sabub seçimi yapılmalıdır.

- Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml, el temizliğinin gerçekleşmesi için özel içeriklerle üretilmiş bir üründür.

- Sıvı el sabunu seçiminde içeriğinde parfüm ve kimyasal madde olmayan, zeytinyağ, defne, lavanta, badem yağı gibi cildi besleyici ve nemlendirici özelliklere sahip sabunların tercih edilmesinde yarar vardır.

- Sevilen ve tercih edilen firmalardan biri olmayı başaran Le Petit Marseillais markasının tasarlamış olduğu sıvı el sabunu, tatlı badem sütü içeriği ile formüle edilmiştir.

- Tüm ciltlerin kullanımına uygun olan ürün, hijyen sağlamanın yanında cildin beslenmesine ve nemlenmesine de destek olur.

- Piyasada farklı markalarda sıvı sabun çeşitleri mevcuttur. Bu sabunlar içeriğindeki bazı maddeler nedeniyle el hijyeninin sağlanması sırasında cildin kurumasına sebep olabilir.

- Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml, ellerde herhangi bir kurumaya veya tahrişe sebep olmadan temizlik yapmaya çalışır. Ellerin yumuşak ve pürüzüsüz hissedilmesine katkı sağlar.

- Tatlı badem sütünün duyuları harekete geçiren kokusu ve yapısı ile ellerinizde yumuşacık bir his bırakacaktır. İlk kullanımdan itibaren ellerinizdeki yumuşaklık hissini farkedeceğiniz kullanışlı bir üründür.

- Özellikle bayanlar el estetiğinin sağlanması bakımından sadece kremlerden değil sabunlardan da yararlanmayı tercih etmektedir.

- Hoş bir kokuya sahip olan sıvı sabun, cildin nazikçe temizlenmesine katkı sağlarken kazandırdığı yumuşaklık sayesinde ellerin estetik yönden güzel görünmesine de destek olur.

- Sıvı sabunların kullanımı oldukça kolaydır. Kremsi bir dokuya sahip olan bu sabun da ciltten kolaylıkla arınır. Elde yağlılık hissi bırakmaz.

- Ürün, cildin pH dengesi ile uyumluluk gösterir.

Kullanım Şekli: Islak cildinize uygulayın, köpürtün ve 15-20 saniye gibi bir süre ellerinizi iyice ovuşturun. Sonrasında sabunu bol su ile arındırın.

Kullanım Sıklığı: İstenilen sıklıkta kullanıma uygundur. Yıkama işlemi bittikten sonra eller kuru bir havlu ile kurulanmalıdır.

Duş jelleri, sabunlar ve vücut bakım ürünleri ile güvenilir bir marka olmayı başaran Le Petit Marseillais, ürünlerini bitkisel içeriklerle formüle etmektedir. El hijyeni düşünülerek geliştirilmiş olan Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml'i uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Tatlı Badem 300 ml

28.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim