Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici 250 ml

Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici 250 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40357

3574661223742

5/1
53.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Cilt kuruluğu birçok kişinin şikayetçi olduğu cilt problemlerinden biridir. Ciltte meydana gelen kuruluk çevresel faktörlere bağlı olduğu gibi genetik yatkınlıktan da kaynaklanabilir.

- Cilt bakımınız için kullanacağınız vücut sütleri kuruluk probleminin azaltılmasında etkili olan ürünlerin başında gelir. Vücut sütleri genellikle daha zengin bir formüle sahiptir ve bu nedenle kuru ciltler için daha uygundur.

- Kuruluk şikayetinin önüne geçmenin en kolay yolu ise cildinize hergün yoğun bakım uygulamaktır.

- Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici 250 ml, özellikle çok kuru ciltlerin beslenmesine destek olmak amacıyla üretilmiş, bitkisel içeriğe sahip vücut bakım ürünüdür.

- Ürün, cildi beslerken cildin ihtiyacı olan nemin karşılanmasına da destek olur. Gün boyu nemlenen cilt ise yeniden eski konforuna kavuşur. 

- Kuruluk hissinin azaltılmasını sağlayan losyon, 24 saat süren konforu sayesinde cildin güzelleşmesine, beslenmesine ve nemlenmesine katkı sağlar.

- Kremsi bir dokuya sahip olan süt hızlıca cilde nüfuz eder ve vücutta yapışkan his bırakmaz. Gün boyu iyi hissetmenizi sağlayacak bir ürünüdür.

- İlk uygulamadan itibaren cildinizde rahatlama ve ferahlık hissini hissedeceğiniz vücut losyonu, cildin tazelenmesine ve canlanmasına destek olur.

- Le Petit Marseillais Besleyici Vücut Losyonu, Shea Butter, Tatlı Badem Yağı ve Argan Yağı ile zenginleştirilmiştir. İçeriğinde bulunan bu yağlar cildin nem ihtiyacının fazlasıyla karşılanmasına destek olur.

- Ürün içeriğinde bulunan tatlı badem yağı sayesinde cilt daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Argan Yağı: Argan ağacının fındıklarından elde edilen bitkisel yağ, mineraller ve vitaminler bakımından zengindir. Cilt için oldukça faydası bulunan bu yağın faydası içeriğinde bulunan yüksek miktardaki A ve E vitamininden kaynaklanır.

Tatlı Badem Yağı: E vitamini, kalsiyum, fosfor, selenyum, çinko, bakır, demir ve magnezyum bakımından oldukça zengin olan badem yağı, cildin nemlenmesine, yumuşak ve pürüzsüz olmasına, tahriş hissinin yatıştırılmasına destek olur.

- Le Petit Marseillais Besleyici Vücut Sütü, nazik dokunuşlar ve ferahlatıcı hissi ile farklı bir vücut bakım deneyimi yaşamanıza destek olmak amacıyla üretilmiştir.

- Dermatalojik olarak test edilmiş olan ürün, cildin üst katmanlarını nemlendirerek kuruluktan kaynaklı tahriş hissinin azaltılmasında oldukça etkilidir.

Kullanım Şekli: Temiz ve iyice kurulanmış cilde, tercihen duştan sonra avucunuza bir miktar losyon alarak dairesel hareketlerle vücuda uygulanır. Krem iyice yedirilene kadar uygulamaya devam edilir.

Kullanım Sıklığı: Her banyodan sonra ya da istenilen sıklıkta kullanıma uygundur.

Le Petit Marseillais, Akdenizin doğasını cildinizde hissetmenizi sağlayan ürünlerini doğal içeriklerle üretmektedir. Bitkisel yağlarla formüle edilmiş olan Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici 250 ml, uygun fiyatın adresi Turuncu Kasa'da satışa sunulmuştur. Ürünü almak için sitemizi tercih edebilir, losyon hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Besleyici 250 ml

53.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim