Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar

Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar

Markası : Lesoleil Ürünlerini Gör

30371

8201703230003

5/1
22.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar

Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar

Marka Adı: Le Soleil

Ürün Adı: Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar

Ürün Miktarı: 650 ml

Ürün Özellikleri: Başörtü, eşarp, bone, şapka gibi giyim aksesuarları kullanan kişilerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Yağlı saç tiplerinin kullanımı için idealdir. Beş bitli ve 5 mineralli formülü ile güneş görmeyen saçlara bakım sağlamaya çalışır. İsviçre laboratuarlarında üretilmiştir. Paraben, parafin gibi zararlı maddeleri içermez. Saçın nem dengesine zarar vermeden saçı ve saçlı deriyi temizlemeye çalışır. Saçları kökten uza beslemeyi ve saç rengini korumayı amaçlar. Saçları güçlendirmede ve dökülmesini azaltmada yardımcıdır.

Sonuç: Gün ışığı görmeyen saçlara bakım ve temizlik sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Islak saça hafifçe masaj yaparak uygulanır, 1-2 dakika beklettikten sonra durulanır. Günlük kullanım için uygundur.

İçerik: Paraben, Parafin, Sodium Lauril, Sülfat (SLS), Sodium Laureth, Sülfat (SLES) içermez. Biberiye, Aloe Vera, Bezelye, Isırgan Otu, Çörek Otu, Çinko, Magnezyum, Bakır, Silis, Demir içerir.

 

Güneş tüm varlıklar için yaşam kaynağıdır. Güneş ışınlarının insan yaşamı için de pek çok önemi bulunmaktadır. Güneşin cildimize de faydaları vardır, ancak bunun için yeterli dozda ve belirli sürelerde güneş ışınlarından yararlanmak gerekir.

Tıpkı cildimiz gibi saçlarımızın da güneşe ihtiyacı vardır. Güneş ışığından yararlanamayan, havasız, kapalı kalan saçlar cansızlaşabilir. Saçlar nemini, canlılığını yitirmeye başladığında kırılmaya, kopmaya, dökülmeye başlar. Havasız kalan saçların saç derisinde de kepek, kaşıntı, kuruluk gibi problemler görülebilir.

 

Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar, güneş ışığını görmeyen saçların kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Başörtüsü, şapka, bone vb. kullanan kişilerin ve yağlı saç tiplerinin kullanımı için idealdir.

İsviçre laboratuarlarında formüle edilen şampuan; paraben, parffin, sodium lauril, sülfat (SLS), sodium laureth, sülfat (SLES) maddelerini içermez.

Beş bitki ve beş mineralden oluşan on etkili formülü ile saçarla bakım etkisi sağlamaya çalışır. Saçı ve saç derisini temizlerken nem dengesini ve saç rengini korumayı amaçlar. Saçları kökten uca beslemeye çalışır. Saç tellerini kalınlaştırmaya ve güçlendirmeye yardım eder.

 

Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Soleil Güneş Görmeyen Saçlar İçin Şampuan 650 ml - Yağlı Saçlar

22.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim