Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Lierac

Lierac markası, Fransa' da yayılan kaliteli ürünleri piyasaya sunmaktadır. Ürünlerinin çoğu, hamilelik döneminde ve sonrasında görülebilecek çatlaklar, lekelenmeler gibi cilt sorunlarını göz önünde bulundurarak geliştirmiştir. Bunların yanı sıra Güneş ürünleri de bulunan marka, kullanıcılar tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Lierac Ürünleri

Lierac, 1975 yılından bu yana Fransa’ dan dünyaya yayılan kaliteli ürünleri kullanıma sunmaktadır. Ürünlerinin doğal olmasına özellikle dikkat eden Lierac, hamilelik sorunlarını temel alarak cildin dengesini korumayı ve cilt problemlerine çözüm üretmeyi amaç edinmiştir.

Bayanların hamilelik dönmelerini ve hamilelik döneminde oluşabilecek sorunları dikkate alarak, cilt bakım uzmanlarının ve kadın doğum uzmanlarının önerdiği bir marka haline gelmiştir.

Lierac, bütün ürünlerini hamilelik dönemine yöneltmemiş, tüm bayanların problemlerine çözüm olmayı da kendisine ilke edinmiştir. Bayanların en çok uğraştığı erken yaşlanma sorunları, leke ve akne oluşumlarını önleyici, cilt yapısını onarıcı birçok ürünüyle kadınların bir numaralı yardımcısı olmuştur.

Lierac çatlak kremi ve Lierac çatlak önleyici kremleri ile özellikle hamilelikte çok fazla maruz kalınan çatlak sorunu çözümlenir. Önceden oluşmuş çatlaklar tedavi edilerek izleri yok edilir, aynı zamanda yeni çatlakların oluşması da engellenir ve cildiniz pürüzsüz güzelliğine kavuşur. Lierac ile özellikle hamilelik dönemini hayatınızın sorunsuz ve en güzel anı olarak hatırlayın ve cilt sorunlarınızın üzerini kalıcı olarak çizin.

Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi, hamilelik boyunca kilo alıp vermeye bağlı olarak oluşan çatlakların oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Oluşmuş çatlakların görünümünde düzelme sağlamaya çalışır. Aslanpençesi, sarmaşık, kırk kilit otu içerir. Cilde yumuşaklık ve nem desteği sağlamaya çalışır. Yağsız jel dokusu ile cilt tarafından kolayca emilir.

Lierac Ürünleri ve Fiyatları

Lierac ampul ve Lierac phytolastil ampul ürünleri ile cildinizin yeniden onarılması sağlanır ve bu ürünler firmanın kullanım kolaylığı açısından artık ampul şeklinden sıyrılıp Lierac serum şekline dönüşmüştür. Kullanım kolaylığı sayesinde çatlaklarınız ve yıpranan cildiniz kolay bir şekilde ve cildinize masaj etkisi yaparak sorunlarınızı tedavi eder. Siz de yenilenen ve sağlığına kavuşan cildinizle mükemmel görünmenin gururunu yaşarsınız.

Lierac kremleri ile cildinizin birçok sorununu giderir ve ihtiyacı olan bakımı yapılır. Cildinizi dışarıdan gelecek zararlı etkilerden korur ve cilt yapısıyla ilgili sıkıntılarınızı da hayatınızdan çıkarırsınız.

Güneş ışınlarının zararlı etkileri ciltte kuruluklara, lekelenmelere, yaşlılık belirtilerine, tahrişlere neden olabilir. Lierac Sunific Suncare1, cildi Güneş ışınlarından korumaya çalışır. Spf 30 derecelik bir koruma sağlar. Cildi nemlendirir ve sağlıklı bir görünüm sunmaya yardımcı olur. Sprey formu ile kullanım kolaylığı sağlar. Güneş’ e çıkmadan 15 dakika önce uygulanması önerilir.

Lierac Sunific Suncare Extreme Comfort Milk Spray Spf50+, cilde yüksek derecede Güneş koruması sağlamaya çalışır. Açık tenli kişilerin kullanımına uygundur. Yasemin yağı, Aloe vera, Fragipani çiçeği içerir. Cildi nemlendirir, yağlı bir his bırakmaz.

Lierac Sunific Aftersun Iridescent Satin Milk, Güneş sonrası hassaslaşmış ciltlerin bakımını sağlamaya yardımcıdır. Cilde gün boyu nemlenme etkisi sağlar. Güneş banyosunun ardından ciltte rahatlama, yatışma hissi yaratır. Güneş sonrası ciltte oluşabilecek tahrişleri minimum düzeye indirmeye çalışır.

Lierac Sunific Suncare3 Iridescent Melt-In Milk Spf 6, cilde nem ve bronzluk sağlamaya çalışır. Kayısı yağı ve bitkisel gliserin içerir. Cildi Güneş’ in neden olabileceği kuruluğa karşı korumaya çalışır ve nemlenme sağlar. cilde yumuşaklık hissi sağlayabilir.

Lierac ürünlerini, Turuncu Kasa' da bulabilirsiniz. Ürünleri detaylı olarak inceleyebilir ve indirimli fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim