Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15 ml

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml
  • Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15 ml

Markası : Lierac Ürünlerini Gör

42091

3508240002107

55
PİYASA FİYATI 809.00 TL
SATIŞ FİYATI 566.3 TL
3164
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15 ml

Marka Adı: Lierac

Ürün Adı: Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri:

- Ürün, göz çevresindeki kırışıklık ve çizgi görünümünü hafifletmeye, göz çevresine daha sağlıklı ve genç bir görünüm kazandırmaya yardım etmek üzere geliştirilmiş göz çevresi bakım kremidir.

- Ürün, göz çevresinde oluşan 3 tip kırışıklığı hedef alır. Bunlar; nemsizlik nedeniyle oluşan kırışıklıklar, mimiklerin fazla kullanımı nedeniyle oluşan kırışıklıklar ve derinleşmiş çizgilerdir.

- Göz çevresindeki kırışıklık görünümünü hafifletmeye, daha genç ve sağlıklı bir göz çevresi görünümü oluşturmaya yardım eder.

- Göz çevresine ihtiyaç duyduğu hassas bakımı yapmaya, narin göz çevresi dokusunu beslemeye yardım eder.

- Göz çevresine, kırışık ve çizgi oluşumuna neden olan faktörlere karşı direnç kazandırmaya, daha güçlü bir cilt yapısı kazandırmaya yardım eder.

- Kırışıklık ve çizgi görünümünü hafifletmeye yardım eden ürün, cildin beslenmesine yardım eder. Yeni kırışıklık ve çizgi oluşumunun önüne geçmeye çalışır.

- Ürün içeriğinde Hyaluronik Asit, Botulinum Benzezi Hekzapeptid, Aslan Pençesi ve Kırk kilit Otu özleri bulunmaktadır.

- Hyaluronik Asit; Ciltteki kırışıklık görünümünü hafifletmeye, daha dolgun bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Cilde pürüzsüz bir doku ve daha genç bir görünüm sağlamaya çalışır. Özellikle cildin nemsizliğe bağlı oluşan kırışıklık problemini hafifletmeye, cilde nem kazandırmaya yardım eder.

- Botulinum Benzezi Hekzapeptid; mimiklerin fazla kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklık görünümünü hafifletmeye, cildin daha genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlamaya yardım eder.

- Aslan Pençesi ve Kırk kilit Otu; Göz çevresindeki derinleşmiş çizgi görünümünü hafifletmeye yardım eder. Derin kırışıklık ve çizgilerin belirginliğini azaltmaya yardım eder.

- Ürün içeriğinde Mavi Işık Karşıtı Peptidler bulunmaktadır. Bu sayede cildi mavi ışık hasarına karşı korumaya, cildin yıpranmasının, zarar görmesinin önüne geçmeye yardım eder.

- Zengin içeriğe sahip olan ürün cildi derinlemesine beslemeye, kırışıklık ve çizgi görünümünü hafifletmeye, daha genç ve sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşturmaya yardım eder.

42091a.jpg

Kullanım Şekli: Ürünü temizlenip kurulanmış olan göz çevresine nazikçe uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Ürünün sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması tavsiye edilmektedir.

Ürün İçeriği :  AQUA / WATER / EAU. GLYCERIN. CEIM_ ALCOHOL PENTYLENE GLYCOL HEXYLDECANOL HD(YLDECYL LAURATE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. PENITAERYTHRITYL TETRAETHYU-IEXANOATE PROPANEDIOL AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT. ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT. EQUISETUM ARVENSE EXTRACT. DIMETHICONE PHENETHYL ALCOHOL PHENOXYEIHANOL SUCROSE PALMITATE SODIUM FiYALURONATE. TETRASODIUM EDTA TOCOPHERYL ACETATE BUTYLENE GLYCOL GLYCERYL LINOLEATE. HYDRCMPROPYL CYCLODEXTRIN. CITRIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL POTASSIUM SORBATE_ THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED EXTRACT. ACETYL HEXAPEPT1DE-8. PALMITOYL TRIPEPTIDE-38.

Lierac markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
C** z**
27.11.2023
severek kullanıyorum

Her zaman kullandığım bir ürün severek kullnyrm

G** e**
27.11.2023
şiddetle tavsiye ediyorum

Kullandığım en iyi göz kremlerinden biri… şiddetle tavsiye ediyorum…<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15 ml

566.3TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim