Lierac Supra Radiance Eye Serum 15 ml

Lierac Supra Radiance Eye Serum 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Lierac Supra Radiance Eye Serum 15ml - Göz Çevresi Serumu
  • Lierac Supra Radiance Eye Serum 15 ml

Markası : Lierac Ürünlerini Gör

42903

3508240003364

55
1099 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Lierac

Ürün Adı: Lierac Supra Radiance Eye Serum

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: 

- Lierac Supra Radiance Eye Serum, göz çevresinin aydınlanmasına ve daha ışıltılı bir görünüme kavuşmasına destek olan göz çevresi serumudur.

- Lierac Supra Radiance Eye Serum, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Göz çevresi toleransına uygun kokusuz bir formüle sahiptir.

- Aktif içeriklerin birleşiminden oluşan serum, göz çevresinin daha genç bir görünüme ve doğal ışıltısına kavuşmasına destek olur.

- Göz çevresindeki koyu renklerin düzeltilmesine ve daha eşit cilt tonuna sahip bir göz çevresine kavuşmanıza katkıda bulunur.

- Lierac Supra Radiance Eye Serum, göz altı şişlikleri ve koyu halkaların görünümünü azaltmaya destek olur.

- Göz çevresinin pürüzsüzleşmesine ve kırışıklarda azalma sağlamaya katkıda bulunur.

- Lierac Supra Radiance Eye Serum’un içeriğinde kara ısırgan otu, hyalu-3 konsantre, ipek ağacı ekstresi ve çoban püskülü yer almaktadır.

- Kara ısırgan otu, vitamin ve mineral bakımından zengin bir bitkidir. Cildin yenilenmesine ve cilt kalitesinin artmasına destek olur. Cildin beslenmesine ve canlanmasına katkı sağlar.

- Hyalu-3 konsantre, ciltte yaşlanma karşıtı aksiyona destek olur. Cildin pürüzsüzleşmesine ve yenilenmesine katkı sağlar. Cildin dolgunluk ve hacim kazanmasına destek olur. Cildin esnekliğini kazanmasına katkıda bulunur.

- İpek ağacı ekstresi, cildin nemlenmesine ve cildin nem tutma kapasitesini artırmaya destek olur. Ciltte detoks etkisi yaratmaya çalışır.

- Çoban püskülü, göz çevresinde oluşan ödemin giderilmesine katkıda bulunur. Göz altı şişlikleri ve koyu halkalarda azalma sağlanmasına destek olur.

- Lierac Supra Radiance Eye Serum, bilim ve doğadan gelen aktif içeriklerin mükemmel birleşimini bir araya getiren göz çevresi serumudur.

- Lierac üretim merkezi açıldığı andan itibaren çok sıkı bir gözetim altında ve uluslararası şartnamelere uygun olarak çalışmaktadır. Entegre araştırma laboratuarları ile LIERAC bakım ürünleri Fransa'da üretilmektedir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Sabah ve akşam göz çevrenize uygulayın. Daha etkili bir sonuç için Supra Radiance serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanın.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 Ürün İçeriği : 

Aqua/water/eau, Glycerin, Propanediol, Pentaerythrityl tetraethylhexanoate, Aluminium starch octenylsuccinate, C10-18 triglycerides, Pentylene glycol, Dimethicone, Butylene glycol, Cetearyl alcohol, Synthetic fluorphlogopite, Saccharide isomerate, Ceteareth-30, Albizia julibrissin bark extract, Dimethicone crosspolymer, Marrubium vulgare extract, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sucrose palmitate, Tromethamine, Phenethyl alcohol, Ruscus aculeatus root extract, Ci 77019/mica, Tetrasodium EDTA, Xanthan gum, Ci 77891/titanium dioxide, Tocopheryl acetate, Glyceryl linoleate, Yeast extract/extrait de levure, Silica, Citric acid, Sodium hyaluronate, Sodium citrate, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Sophora japonica flower extract, Theobroma cacao 8cocoa) seed extract, Ethylhexylglycerin, 1370A.

Lierac markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
G** e**
29.11.2023
etkili

Göz altlarımdaki kuruluğa birebir. İnce kırışıklıklara da etkili.<br /> <br />

A** k**
29.11.2023
Mükemmel

Mükemmel bir nemlendirme sağlıyor<br /> <br />

s** a**
29.11.2023
çok memnun kaldım

çok memnun kaldım

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lierac Supra Radiance Eye Serum 15 ml

1099TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim