Loreal Paris Studio Line Silk & Gloss Ultra Fixing Spray 250 ml

Loreal Paris Studio Line Silk&Gloss Ultra Fixing Spray 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Loreal Paris Studio Line Silk&Gloss Ultra Fixing Spray 250 ml

Markası : Loreal Ürünlerini Gör

40370

3600521850220

5/1
PİYASA FİYATI 71.08 TL
SATIŞ FİYATI 63.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Loreal Paris Studio Line Silk & Gloss Ultra Fixing Spray

Marka Adı: Loreal

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Saç spreyi, saçlarda meydana gelen kabarıklığın ve kırıkların gizlenmesi adına kadınların kullandığı önemli ürünlerden biridir. Özellikle fön çektirdikten sonra saçın daha uzun süre dayanması ve sabit kalabilmesi için kullanılır.

- El kremleri, şampuanlar, vücut kremleri, ayak bakım ürünleri, saç jölesi, saç spreyi ve saç köpüğü gibi bazı bakım ürünleri kadınlar ve erkekler tarafından ortak kullanılır.

- Loreal Paris Studio Line Silk & Gloss Ultra Fixing Spray 250 ml, sabitleme etkisi ile saçların bozulmadan uzun süre dayanmasına destek olmak amacıyla üretilmiştir.

- Saç spreyi, saça şekil verme amacıyla kullanılan saç bakım ürünlerinden biridir. Piyasada bir çok çeşidi bulunan spreyler, saçların düzgün, sağlıklı ve bakımlı görünmesine destek olur.

- Silk & Gloss Ultra Sabitleyici Sprey de, saçın tel tel şekillenmesine, güçlenmesine ve parlaklık kazanmasına destek olan ideal ürünlerden biridir. Ürünü tercih ederek saçlarınızın daha parlak ve bakımlı görünmesine destek olabilirsiniz.

- Saç tellerinin güçlenmesiyle birlikte dökülmelerin ve yıpranmaların azaltılması da desteklenir.

- Loreal markasının tasarlamış olduğu bu sprey, saçlarınıza verdiğiniz şeklin ve dolgunluğun korunmasına katkı sağlar. Yıpranık ve kabarık görünümün ortadan kalkmasına destek olur.

- Saç spreyleri genellikle saçları az olan ve çabuk yağlanan saçlara sahip kişiler tarafından tercih edilir. Cılız bir saç yapısına sahipseniz Loreal Silk & Gloss Sprey saçlarınızın hacimli görünmesine destek olacak özelliklerde bir ürünüdür.

- Markanın üretmiş olduğu bu sprey sadece özel günlerde saçların şekillenmesi amacıyla değil günlük kullanım için de uygundur. Sıradan bir günde at kuyruğu yaptığınız zaman spreyi saçlarınıza uygulayarak yanlardan çıkan ince ve kısa saçların yatışmasını sağlayabilirsiniz.

- Saçların daha canlı görünmesine destek olan 250 ml'lik formda satılan sprey ile daha hacimli ve dolgun saç görünümüne sahip olabilirsiniz.

- Saçları sabitlenmesine destek olan sprey aynı zamanda saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.

- Geliştirdiği ürünler ile her saç yapısına özel uzman çözümler sunmayı hedefleyen markanın ürünleri ile muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Saça istenilen şekli verdikten sonra belli bir mesafeden (15-20 cm) saçlara püskürtün ve biraz kurumasını bekleyerek şeklin sabitlenmesini sağlayın. Bu aşamada saçlara bastırmamak ve birbirine yapıştırmamak çok önemlidir. Dilerseniz saçlar tamamen kuruduktan sonra ellerinizle ya da ısıtıcı yardımı ile saçlara şekil verebilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Saçlarınıza şekil vermek istediğiniz anlarda kullanabilirsiniz. Durulama gerektirmez.

Loreal Paris, her saç tipine özel bakım ürünleri geliştirmektedir. Saç bakım ürünlerinden biri olan Loreal Paris Studio Line Silk & Gloss Ultra Fixing Spray 250 ml, indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü uygun fiyata satın almak için sitemizi tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Loreal Paris Studio Line Silk & Gloss Ultra Fixing Spray 250 ml

63.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim