Lubex Anti Age Day Rich 50 ml

Lubex Anti Age Day Rich 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Lubex Anti Age Day Rich 50 ml
  • Lubex Anti Age Day Rich 50 ml

Markası : Lubex Ürünlerini Gör

42203

7640108660329

5/1
PİYASA FİYATI 3,430.00 TL
SATIŞ FİYATI 2915.5 TL
909
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Lubex

Ürün Adı: Lubex Anti Age Day Rich 50 ml

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: 

-Lubex Anti Age Day Rich 50 ml, kuru cildin yoğun şekilde nemlenmesine, cilt bariyerini güçlendirmeye ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardım eden günlük bakım ürünüdür.

-Kuru, olgun ve hassas ciltler için idealdir ve cildiniz için özel bir bakım yapmaya çalışır.

-Cildin sıkılaşmasına katkıda bulunur ve içeriğindeki antioksidanlar sayesinde zararlı çevresel faktörlerden korumaya yardım eder.

-Ciltteki yaşlanma belirtilerine karşı savaşırken, kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmaya yardım eder. Cildin beslenmesine ve güçlenmesine destek olur.

-Lubex Anti Age Day Rich 50 ml, yoğun formülü ile cildi nemlendirmeye ve cildin daha taze bir görünüme kavuşmasına destek olur.

-Cildinizin ışıl ışıl bir görünüm kazanmasına, cilt yüzeyi görünümünün düzelmesine ve olgunlaşma belirtilerinin azalmasına yardım eder.

-Lubex Anti Age Day Rich 50 ml’nin içeriğindeki Hyaluronik Asit, cildin yenilenmesine ve pürüzsüz olmasına yardım eder. Yoğun nemlendirme özelliği ile cildin taze bir görünüme kavuşmasına katkıda bulunur. Cildin esnekliğini kazanmasına yardım eder.

-Ectoin, zararlı çevresel etkenlere karşı cildin direncini artırmaya yardım eder. Cilt sağlığını korumaya katkıda bulunur.

-Koenzim Q10, vücudumuzda doğal olarak bulunan bir enzimdir ve güçlü bir antioksidan etkisi vardır. Yaşlanmanın vücutta yarattığı olumsuz etkilerin yavaşlatılmasına katkıda bulunur ve cildin yenilenmesine yardım eder.

-Soya Özü, kırışıklıkların giderilmesine ve pürüzsüz bir cilde kavuşmaya yardım eder. Cilt yapısını güçlendirmeye katkıda bulunur.

-Lubex Anti Age Day Rich 50 ml, kuru, olgun ve hassas ciltler için formüle edilmiş bir cilt bakım ürünüdür.

 

Kullanım Sıklığı:

Ürün günlük kullanıma uygundur. İstediğiniz sonucu elde edebilmeniz için düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

Kullanım Şekli:

Sabahları temizlik ve bakım sonrası yüz, boyun ve dekolte bölgesine, tek pompa ölçüde uygulayınız.

Parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak cildinize uygulayınız.

Göz bölgesinden kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

Ürün İçeriği : 

Aqua, Cyclopentasşkoxane, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Silica, Proylheptyl Caprylate, Cetearyl Isononanoate, Butyrospermium Parkii Butter, Pentylene Glycol, Sorbitol, Butyl Methoxydibenzoymethane, Bis Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Ammonium Acryloyldimethyktaurate/VP Copolymer, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Malus Domestica Fruit Cell Culture, Soy Isoflavones, Sorbitan Laurate, Lecithin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PalmitoylTripeptide-38, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, PVP, Hydroxypropyl Clclodextrin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Parfum, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum

 

Lubex markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lubex Anti Age Day Rich 50 ml

2915.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim