LUSS Intense Shampoo - Heal - Dökülme Önleyici

LUSS Intense Shampoo - Heal - Dökülme Önleyici
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • LUSS Intense Shampoo - Heal - Dökülme Önleyici
  • LUSS Intense Shampoo - Heal - Dökülme Önleyici

Markası : Luss Ürünlerini Gör

52559

8681415000018

5/1
244.33 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

LUSS Intense Shampoo - Heal – Döküleme Önleyici 275ml

Sarımsakta bulunan vitamin ve minarellerle elde edilen yoğun beta-karoten, çiko ve kalsiyum saça bütününe bakım yapar ve dökülmeye karşı saça büyük bir bakım sağlar. Özel formülü ile Saçın, sağlıklı uzamasını ve nem/yağ dengesini sağlar. Saç derisinde oluşan kepeğe karşı aktif hücrelerle beslenmesini sağlıyor ve yoğun bir şekilde saç derisine besleyerek sağlıklı, parlak ve dolgun bir görünüm sağlıyor. Ph değeri saç derisi ve cilde uygundur. Tahriş etmez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

KULLANIM: Saçlarınızı ıslattıktan sonra bir miktar şampuanı ıslak saç derisine temas edecek şekilde masaj ederek duralayın 2-3 dakika bekletin. Daha iyi sonuçlar elde etmek için aynı yöntemi tekrar uygulayın.

UYARI: Çocukların ulaşmayacağı yerde oda sıcaklığında kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözle temas halinde bol su ile durulayın.

İÇİNDEKİLER – INGREDIENTS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoace-tate, Cocamide DEA, Phenoxyethenol, Sodium Benzoate, Hydrolyzed, Collagen, Parfum, Citric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Potassium Sorbate, Panthenol, TetrasodiumEDTA, Glycerin, Polyguaternium-7, Propylene Glycol, Styrene/Acrylates Copolymer, Allium Sativum Bulb Extract, Caffeine, Glucose, Urtica Dioica Extract, BHT, Methylparaben, Lactic Acid, Paullinia Cupana Seed Extract, Tartaric Acid, Paullinia Cupana Seed Extract, Tartaric Acid, Propylparaben, Caramel, Tocopherol, Limonene.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

LUSS Intense Shampoo - Heal - Dökülme Önleyici

244.33TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim