LUSS Passıflora Shampoo - Dökülme Önleyici 275 ml

LUSS Passıflora Shampoo - Dökülme Önleyici 275 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • LUSS Passıflora Shampoo - Dökülme Önleyici 275 ml

Markası : Luss Ürünlerini Gör

52560

8681415000032

5/1
193.12 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

 

LUSS Passıflora Shamoo – Dökülme Önleyici 270 ml

Passiflora yağında yüksek orandaki C vitaminle saç köklerine anti-aging etki sağlar ayrıca saç derisine kollajeni muhafaza eder böylelikle daha diri ve dinç saç telleri oluşmasını sağlar. Saçlara enerji veren aktif bitkisel içeriyle saç tellerini güçlendirir ve dökülmesin engeller. İçerisin de bulunan proteinle, saç telleri güçlenir ve dinç görünüm elde edilir. Bearberry içerisindeki bitkisel asitler sayesinde ince ve yıpranmış saçları güçlendirip daha sağlıklı görünüm sağlar. Saçlarda oluşan kırıkları ve kopmaları en aza indirir. İçinde bulunan E vitamini sayesin de saçları besler ve parlak görünüme sahip olur. Dermatolojik tarafından test edilmiştir.

KULLANIM: Saçlarınızı ıslattıktan sonra bir miktar şampuanı ıslak saç derisine temas edecek şekilde masaj ederek duralayın 2-3 dakika bekleyin. Daha iyi sonuçlar elde etmek için aynı yöntemi tekrar uygulayın.

UYARI: Çocukların ulaşmayacağı yerde oda sıcaklığında kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözle temas halinde bol su ile durulayın.

İÇİNDEKİLER – INGREDIENTS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Laureth sulfosuccinate, Parfum, Sodium Benzoate, Cocamide Mea, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Wheat Protein, Coco-Glucoside, Glycerl Oleate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Passiflora Incarnata Extract, Taraxacum Root Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Alcohol, Paullinia Cupana Seed Extract, Lactic Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Cl 42090, Limonene.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

LUSS Passıflora Shampoo - Dökülme Önleyici 275 ml

193.12TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim