MAC 221S Mini Tapered Blending Brush Fırça

MAC 221 Mini Tapered Blending Brush
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • MAC 221 Mini Tapered Blending Brush

40494

773602371754

5/1
151.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

MAC 221S Mini Tapered Blending Brush

Marka Adı: M.A.C

Ürün Adı: MAC 221S Mini Tapered Blending Brush

Ürün Özellikleri:

- MAC 221S Mini Tapered Blending Brush yumuşak doğal kıllardan yapılan küçük far harmanlama fırçasıdır.

- MAC 221S Mini Tapered Blending Brush ahşap saplıdır ve fırça kılı ile sapı birleştiren kısım nikel kaplı pirinçten yapılmıştır.

- Toz ürünlerinin daha iyi harmanlanmasına ve daha doğal bir görünüm sağlamasına yardımcı olur.

- M.A.C fırçaları el üretimi olup üretiminde en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır.

- Farın makyajda önemli bir yeri vardır çünkü far göz çevresine renk verirken bakışlara da derinlik ve çekicilik katar bu nedenle far güzel sürülmediği zamanlarda bakışları da kötü etkiler.

- Profesyonel bir makyaj için kullandığınız ürünler kadar kullandığınız fırçalarda büyük önem taşır.Çok beğendiğiniz bir farı sıradan bir fırça ile sürdüğünüzde istediğiniz renk ve görünümü tutturmanız çok zor bu nedenle her zaman kaliteli ve yumuşak kıllardan yapılmış fırçaları tercih etmelisiniz.

- MAC 221S Mini Tapered Blending Brush farın iyice harmanlanmasını sağlayarak doğal bir görünüm ve güzellik katmaya çalışır.

- Nasıl ki gözler yüzde en çok dikkat çeken noktaysa makyajda da far ve rujlar dikkat çekicidir bu nedenle farın güzel sürülmesi makyajın görünümünü çok etkiler.Özellikle gölge gibi işlemlerde farın iyice harmanlanması gerekir bu nedenle MAC 221S Mini Tapered Blending Brush gibi iyi bir fırça kullanarak farlarınızı profesyonel bir şekilde sürebilirsiniz.

- Makyaj her kadının hayatında önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle makyaj ürünlerini kaliteli ve güzel olması kadar nasıl sürüldüğü de önemlidir. Bu fırça ile makyajınızın etkisini arttırarak hem doğal hemde şık bir makyajın en önemli noktalarından biri ola farların iyice harmanlanmasını sağlayabilirsiniz.

- Farlar ile hem kıyafetlerinize hemde makyajınızla bir uyum sağlayabilir ve kombininizi istediğiniz far rengi ile tamamlayabilirsiniz.

- M.A.C fırçaları ile makyajınızı kusursuz bir şekilde uygulayabilir ve hem günlük hayatta hemde özel günlerde kolaylıkla makyaj yapabilirsiniz.

M.A.C markasının sizin için özel olarak tasarladığı bu fırçalara sahip olmak istiyorsanız Turuncu Kasada istediğiniz fırçaları seçerek sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

MAC 221S Mini Tapered Blending Brush Fırça

151.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim