Mamajoo %0 Bpa Silikon Şeffaf Emzik Tekli 0 ay+

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

16420

5/1
81 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mamajoo %0 Bpa Silikon Şeffaf Emzik Tekli 0 ay+

 

Mamajoo %0 Bpa Silikon Şeffaf Emzik Tekli 0 ay+

Şeffaf, kokusuz, tatsız, renksiz, pürüzsüz ve yumuşak silikondan üretilen emzikler kaliteli ve güvenlik standartlarına uygun üretilmiştir. Silikon emzikler, ısıya dayanıklı yapısıyla hijyen sağlar. Yapısı anne göğsüne benzer,bu yüzden bebeğin kolayca alışmasına yardımcı olur. ısıya dayanıklı silikon emzikler, hijyen sağlar. Diş darbesine dayanıklı değildir, yıpranması durumunda değiştirilmesi gerekir.

Mamajoo emzikleri ve biberonları BPA (Bisfenol-a) içermez, temizliği kolaydır.

Ortodontik olarak üretilen emzik uçları damaklı yapıdadır, bebeğin diş, dil ve damak gelişimini destekler. Emziklerde bulunan geniş hava delikleri,bebekte salyanın sebep olduğu tahrişi azaltmaya yardım eder. Güvenlik halkası bebeğin ağzından çıkarma kolaylığı sağlar.

 

Mamajoo %0 Bpa Silikon Şeffaf Emzik Tekli 0 ay+

Emzikler saklama kutusu ile birlikte satılmaktadır, saklama kutusu hijyen için yardımcı olur. Saklama kabı kaynatılarak sterilize edilmeye uygundur. Bebeğin 12 aydan itibaren kullanımına uygundur.

Mamajoo, Grup Baby'nin kardeş şirketi olan ABC lisans tarafından üretilen markadır. Bebeklerin ve annelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sağlıklı ürünler geliştirmektedir. . PES biberonları, PP biberonları, biberon emzikleri, biberon kapatma halkaları,biberon kulpları, anne sütü saklama kapları, emzikler, göğüs pompaları, silikon göğüs ucu koruyucuları, göğüs pedleri, biberon & mama ısıtıcılar ve buharlı sterilizörler gibi ürün çeşitliliği bulunur.

Mamajoo ürünleri, ISO 9001 belgelidir ve en son teknoloji ürünleri kullanılarak Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilmektedir,BPA içermez.

Mamajoo %0 Bpa Silikon Şeffaf Emzik Tekli 0 ay+, uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo %0 Bpa Silikon Şeffaf Emzik Tekli 0 ay+

81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim