Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Mamajoo

Mamajoo bebek ürünleri ürün çeşitliliği ve ürünlerinin kaliteli, bebek sağlığına önem veren yapısı nedeniyle çok beğenilmekte ve 20 yıldan fazla bir süredir beğenilerek kullanılmaktadır. Bebek bakımı için ürünler tasarlayan marka özellikle antikolik özelliğe sahip biberon çeşitleri ile bebeğin beslenmesinde yardımcı olacaktır.

Mamajoo Ürünleri

Bebeklerinizi büyütürken anne ve babaların işini kolaylaştırmaya yardım edecek ürünleri ile her zaman yanınızda olacak.

Mamajoo markası, sahip olduğu emzikler, biberonlar, sterilizatörler, damlatmaz bardaklar ve pek çok ürününde BPA içermez. Mamajoo ürünleri bebeğinizin sağlığı düşünülerek özel olarak tasarlanmıştır.

Grup Baby'nin kardeş şirketi olan ABC lisans tarafından üretilmektedir. Anti kolik özellikli ürünleri ile de annelerin dostu olmuştur.

Yaklaşık 20 yıldır ebeveynlerin çocuk büyütürken ihtiyaç duyacakları pek çok ürün geliştiren Mamajoo markası BPA içermemesi ile de tercih edilmektedir.

1991 Yılında ticari anlamda çalışmaya başlayan şirket, 1994 yılında anne ve çocuk bakımı için ürünler tasarlamaya başlamıştır. Pek çok önemli ve kaliteli çocuk markasının Türkiye distrübitörlüğünü yapmaktadır.

Mamajoo ürünleri, Grup Baby'nin kardeş şirketi ABC Lisans tarafından üretilmektedir. ISO 9001 Belgeli ürünlerini Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretmektedir.

Mamajoo biberon emziği, antikolik valf sistemi sayesinde bebeklerde sıklıkla görülen kolik sancılarıyla savaşmaya yardım eder. Bebeğin beslenirken hava yutmasını engelleyerek oluşabilecek gaz sancılarını önlemeye yardım eder. Bebek büyüdükçe ihtiyacına uygun olan akış hızına sahip biberon emzikleri bebeğin beslenmesinde büyük yardımcınız olacaktır.

Mamajoo emzik, bebeğinizin damak, dil ve diş gelişimini destekleyen, ortodontik, şeffaf silikon emziklerdir.

Emme güdüsü fazla olan veya anne memesini fazla alamayan bebeklerin ihtiyaçlarını en sağlıklı ve doğal şekilde karşılayabilmek için tasarlanmış olan ürünleri ile

Mamajoo Ürünleri ve Fiyatları

Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML, Anti-kolik valf sistemine sahiptir, bu sistem bebeklerin hava yutmasını engellemeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Biberon emziklerinde bebeklerin beslenirken hava yutmasını engellemeye yardımcı hava kanalları bulunur ve bu kanallar süt ve havanın yer değiştirmesine, sıvı akışına yardımcı olur. Bu şekilde bebekler beslenirken hava yutmazlar ve hava yutması ile oluşan gaz sancılarına karşı korunmuş olurlar.

Biberon, geniş ağızlı özelliği ile doldurması, temizlemesi kolaydır. Geniş tabanlı olarak tasarlanmış olması ise biberonların dengede durmasına yardımcı olur, bu şekilde geniş tabanlı biberonun devrilip düşmesi önlenmiş olur. Ergonomik yapısı da hem bebeğin hem de annenin kolayca tutmasına, kavramasına olanak sağlar.

Biberonda bulunan şeffaf ve yumuşak biberon emziği esnek ve helezonlu yapısı ile anne memesine benzer bir emme sağlamaya yardım eder. Tatsız, kokusuz ve yumuşak yapısı aynı zamanda BPA içermemektedir.

Ölçekli özelliği de biberona konulan sıvının ölçülebilmesine yardımcı olur.

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz, bebeğinizin doğduğu andan itibaren kullanabileceğiniz bir emziktir. Emzik silikondur ve damaklı yapıdadır. Damaklı emzik, bebeğinizin diş, dil ve damak gelişimini desteklemeye yardımcıdır.

Emziğin tabanında bulunan geniş hava delikleri, cildin nefes almasına ve bu şekilde bebekte salyadan kaynaklanan tahrişi azaltmaya yardımcı olur.

Bebeklerde doğuştan gelen bir emme isteği bulunmaktadır. Bazı bebeklerde bu istek daha fazla ise, bebek anne memesi ememiyor ya da yeteri kadar ememiyor ise huysuzlanabilir bu durumlarda bebeğe emzik verilebilir. Bebeğin ağız yapısına uygun olarak seçeceğiniz emziklerin sağlıklı maddelerden üretilmiş olmasına dikkat ediniz.

Emziğin tabanı geniş olmalı uç kısmı da bebeğin ağız ve damak gelişimini olumsuz etkileyecek yapıda olmamalıdır. İçeriğinde sağlığa zararlı kimyasallar bulunmaz.

Mamajoo Biberon Emziği 2li %0Bpa S-No:1 0+; bebeğinizin ilk doğduğu andan itibaren kullanabileceğiniz biberon emziğidir. 2 emzik bir aradadır. Şeffaf yapıda ve esnek olan emzikler helezonlara sahiptir.

Yavaş akış hızına sahip olduğundan yeni doğanlara uygundur. Mama, bebek çektikçe gelir ve esneyen yapısı ile anne memesi emer gibi his vermeye yardım eder.

Bebeğiniz için en ideal beslenme anne sütüdür. Bu bilinmekte olsa da bazı özel durumlar, sağlık sorunları bebeğin anne memesini almasına engel olabilir ya da annenin sütü azdır bebek mama da almak zorunda olabilir, böyle durumlarda, bebeğe, bitki çayı ya da ilaç vermek için de biberon kullanabilirsiniz.

Mamajoo markasında bulunan bebek ürünlerine Turuncu Kasa sayfasından kolayca ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim