Mamajoo %0 BPA Silikon Biberon Emziği İkili S No.1 0 ay+

Mamajoo %0 BPA Silikon Biberon Emziği İkili S No.1 0 ay+ (S.K.T 01-2027)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Mamajoo %0 BPA Silikon Biberon Emziği İkili S No.1 0 ay+ (S.K.T 01-2027)

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

16414

8697767121042

5/1
142 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mamajoo %0 BPA Silikon Biberon Emziği İkili S No.1 0 ay+

Mamajoo Biberon Emziği 2li %0Bpa S-No:1 0+ :

Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceği silikon emzikler yavaş akış hızına sahiptir.

Doğal emme hissi sağlayan helezonlar bebeğin çekmesine göre esneme yapar.

Çoğunlukla anne sütü ile beslenen bebekler için üretilmiş olan emzikler, bebeğin biberonla beslenmenin sağladığı rahatlığa alışmamaları için yavaş akış hızına sahiptir ve bu sayede bebeğin rahatlığa alışarak anne memesini bırakmasını önlemeye yardımcıdır.

Bebek için en değerli besin anne sütüdür, anne sütününiçeriği bebeğin fiziksel ve ruhsal gelişimine olumlu katkılar sağlamaya yardımcı olur.

Bebekler, bazen anne memesi almazlar, ya da annenin sütügelmeyebilir, yetersiz olabilir bu gibi durumlarda kullanabileceğinizbiberonlar, bebeğin içinde bulunduğu ay ya da yaşa uygun olmalıdır.

Ürünün sahip olduğu antikolik valf sistemi de bebeğinbeslenirken hava yutmasını önlemeye ve bu şekilde oluşabilecek gazsancılarını engellemeye yardım eder.

Silikondan tasarlanmış olan biberon emzikleri şeffafyapıdadır ve kolay temizlenebilir özelliktedirler, deforme olmaları zordur,kaynatmaya ve sterilize edilmeye uygundur ve BPA içermez.

Pürüzsüz ve yumuşaktırlar. Ayrıca ısıya dayanıklı olduğuiçin hijyen sağlanması kolay olur. Koku ve tadı yoktur. Silikon dişe fazladayanıklı değildir, tahriş olduğunda hemen yenilenmesi gereklidir ve emziklerinbebeğe verilmeden önce sağlamlığının her seferinde kontrol edilmesigerekmektedir.

Mamajoo Biberon Emziği 2li %0Bpa S-No:1 0+ :

Emzikler saklama kutusu ile satılmaktadır ve bu daihtiyacınız olan hijyeni sağlamak için yardım eder, saklama kabı da kaynatmayave sterilize edilmeye uygundur, emzikleri kullanmadığınız zaman kaplarda saklayabilirsiniz.

Mamajoo ürünlerinin hepsi ISO 9001 belgelidir ve en sonteknoloji ürünleri kullanılarak Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilmektedir ve ürünleri BPA içermez.

Grup Baby'nin kardeş şirketi, ABC lisans tarafındanüretilmektedir.

Ürün çeşitliliği biberonlar, emzikler, biberon emzikleri,biberon kapatma halkaları, eğitici biberon kulpları, anne sütü ve mama saklama kapları, emzikler, göğüs pompaları, silikon göğüs ucu koruyucular, göğüspedleri, biberon ve mama ısıtıcıları, buharlı sterilizörler gibi bebeğinizi büyütürken işinizi kolaylaştıracak farklı ürünleri bulunmaktadır.

Bebeğiniz için 19 yıldır hep eniyisi hep en kalitelisi.

Emzikler sık sık değiştirilmelidirler. Her kullanımdan önce sağlamlığı kontrol edilmelidir.

Mamajoo Biberon Emziği 2li %0BpaS-No:1 0+ , Turuncu Kasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip olan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo %0 BPA Silikon Biberon Emziği İkili S No.1 0 ay+

142TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim