Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Green 270 ml & Anti-Kolik Bardak Ucu

Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Green 270 ml & Anti-Kolik Bardak Ucu (S.K.T 07-2026)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Green 270 ml & Anti-Kolik Bardak Ucu (S.K.T 07-2026)

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

55918

8697767125002

5/1
PİYASA FİYATI 205.00 TL
SATIŞ FİYATI 184.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka:Mamajoo

Ürün Adı:Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Green 270 ml & Anti-Kolik Bardak Ucu

Ürün Miktarı:270ml

Ürün Bilgisi:

  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Pink, bebeklerin biberondan bardağa kolayca geçerek içmeyi öğrenmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardaklar bebeklerin sağlığı için uygun olmayan maddeler içermeyen, Türkiye, Avrupa ve ABD’de biberon üretiminde kullanımı onaylı PP(Polipropilen) ham maddesinden üretilmiştir.
  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Pink, minik ellerin rahatça kavrayıp tutabileceği şekilde tasarlanmış ergonomik kulbu sayesinde bebeğinizin tek başına içmeye alışmasını destekler.
  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Pink, yumuşak uçlarında bulunan anti-kolik valf sistemi sayesinde bebeklerin hava yutma riskini azaltmaya yardımcıdır. Yumuşak anti-kolik bardak ucu esnek ve bebeğinize uygun sıvı akışını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Pink, doldurmayı ve temizlemeyi kolaylaştırmak için geniş ağızlı olarak tasarlanmıştır. Dengeli duruş için geniş tabanlıdır ve bardak üzerinde bulunan ölçek işaretleri de bebeğin ne kadar sıvı aldığını anlamayı sağlar.
  • Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Pink, çalkalandığında veya yana yatık olarak bırakılsa bile akıtmaz ve sızdırma yapmaz. Böylece, evde veya ev dışında özellikle yolculuk sırasında da pratik bir kullanım olanağı sağlar.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo Kulplu Akıtmaz Eğitici Bardak Powder Green 270 ml & Anti-Kolik Bardak Ucu

184.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim