Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Pembe

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

16423

5/1
81 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Pembe :

 

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Pembe :

Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz damaklı emziğin uç bölümü silikondur ve ortodontik ve damaklı yapıdadır. Damaklı yapısı ile bebeğinizin diş, dil ve damak gelişimini desteklemeye yardım edecek olan emziklerin kalkan bölümünde ise geniş hava delikleri bulumaktadır, bu da bebekte salyalar sebebiyle oluşabilecek tahrişleri en aza indirgemeye yardım eder, pembe renge sahiptir.

Ürün çeşitliliği biberonlar, emzikler, biberon emzikleri,biberon kapatma halkaları, eğitici biberon kulpları, anne sütü ve mama saklama kapları, emzikler, göğüs pompaları, silikon göğüs ucu koruyucular, göğüs pedleri, biberon ve mama ısıtıcıları, buharlı sterilizörler gibi bebeğinizi büyütürken işinizi kolaylaştıracak farklı ürünleri bulunmaktadır.

Bebeğinizin yaşına uygun olarak seçeceğiniz emzikleri bebeğin büyümesi ile yenileyin ve bebeğin ağzı ile uyumlu olmasına özen gösteriniz. Tabanı, geniş olmalı ki bebek yutamasın. Ayrıca burun deliklerini kapatmayacak şekilde olmalı, bebek rahat nefes alabilmeli.

Bebeğinizin içinde bulunduğu ay ya da yaş kullanacağı emziği seçmede oldukça önem taşımaktadır.

Silikon emzikler, pürüzsüz ve yumuşaktırlar. Ayrıca ısıya dayanıklı olduğu için hijyen sağlanması kolay olur. Koku ve tadı yoktur.Silikon dişe fazla dayanıklı değildir, tahriş olduğunda hemen yenilenmesi gereklidir.

Güvenlik halkası da ihtiyaç halinde, güvenlik sebebiyle, bebeğinağzından kolayca çıkartabilmenize yardım eder.

Emzikler saklama kutusu ile satılmaktadır ve bu daihtiyacınız olan hijyeni sağlamak için yardım eder, saklama kabı da kaynatmaya ve sterilize edilmeye uygundur.

  Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Pembe :

Pek çok bebeğe sadece anne memesi emmek yetmez ya da anne memesini hiç alamayabilir bu gibi durumlarda doğuştan gelen emme içgüdüsünü rahatlatabilmek için bebeğe emzik verilebilmektedir.

Bu da bebeğin güven duygusunu geliştirerek, emme duygusunu tatmin ederek, daha huzurlu ve sakin olmasına yardım eder.

Sağlıklı ve güvenli ürünler kullanarak bebeğinizi korumaya yardım edebilirsiniz.

Mamajoo ürünlerinin hepsi ISO 9001 belgelidir ve en son teknoloji ürünleri kullanılarak Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilmektedir ve ürünler BPA içermez.

Grup Baby'nin kardeş şirketi, ABC lisans tarafından üretilmektedir.

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Pembe, TuruncuKasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Pembe

81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim