Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

16410

8697767121028

5/1
172 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML

Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML

Mamajoo, PP (PoliPropilen) ve Bisfenol-A içermeyen (%0 BPA)PES (PoliEtherSülfon) maddeleri kullanılarak biberonları üretilmektedir. PES ve PP, çok sıcak su da bile moleküllerine ayrışmadığı için Avrupa ve Amerika'da biberon üretiminde izin verilen maddelerdir. Bisfenol-A içermeyen Mamajo biberon ve biberon emzikleri üretilmektedir.

Bebekler beslenirken hava yutması sonucunda gaz sancısı yaşarlar. Anti-kolik valf sistemi, bebeklerin hava yutmasını engellemeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Biberon emziklerinde bebeklerin hava yutmasını engellemeye yardımcı hava kanalları vardır. Bu hava kanalları süt ve havanın yer değiştirmesine, sıvı akışına yardımcı olur.

Temizliğin ve doldurmanın kolaylığı açısından Mamajoo biberonları geniş ağızlı olarak üretilmektedir. Geniş tabanlı sistemi biberonların dengede durmasına yardımcı olur, devrilip düşmesini önlemeye yardım eder. Ergonomik yapısı ile bebek ve annenin kolayca tutmasını sağlar.

Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML

Anne göğsüne benzer şeffaf, kokusuz ve tatsız silikon biberon emzikleri üretilmektedir. Emziğin yumuşak ucu ve esnek helezonları anne göğsüne benzer olarak tasarlanmıştır.

Sızdırmaz biberon kapakları, biberon kullanılmadığında ve taşıma sırasında kolaylık sağlar. Bebeğin yapısına ve ihtiyacına göre 4 farklı seçenekte biberon emzikleri bulunur. Japon Test Laboratuvarı'nda ısıya ve darbeye dayanıklı testlerden geçirilmiştir.

Üzerindeki ölçekler bebeğin ne kadar beslendiğini göstermeye yardım eder. 150ml küçük boy ve 250ml büyük boy olarak iki farklı seçeneği bulunur.

Avrupa Birliği Standartlarına gıdaya uygun olarak üretilir. PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı)tarafından 2012'de ‘’Ürün ve Tasarım’’ ödülüne uygun görülmüştür.

1991 yılında kurulan Grup Ltd. 1994'de Çocuk Ürünleri Departmanı'nı açmıştır. Kardeş firma ABC Lisans tarafından Mamajooüretilmiştir. PES biberonları, PP biberonları, biberon emzikleri, biberon kapatma halkaları, biberon kulpları, anne sütü saklama kapları, emzikler, göğüs pompaları, silikon göğüs ucu koruyucuları, göğüs pedleri, biberon & mama ısıtıcılar ve buharlı sterilizörler gibi pek çok ürüne sahip Mamajoo Avrupa ve Amerika’da en çok tercih edilen markalar arasındadır. Ürünleri, ISO 9001 belgeli tesislerde Avrupa Birliği Standartları ve gıdaya uygun olarak üretilir.

Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML, kampanyalı fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo Silver %0 BPA PP Biberon 250 ML

172TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim