Mamsel Still Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay 200 gr (S.K.T 06-2025)

Mamsel Still-Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay 200gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Mamsel Still-Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay 200gr

Markası : Mamsel Ürünlerini Gör

40374

8699793000506

5/1
PİYASA FİYATI 349.00 TL
SATIŞ FİYATI 279.2 TL
458
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Mamsel Still-Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay

Marka Adı: Mamsel

Ürün Miktarı: 200 gr

Ürün Özellikleri:

- Vücut emzirme döneminde süt üretmek için çok fazla sıvıya ihtiyaç duyar. Bu dönemde su ve diğer sıvıların tüketimi yeterli miktarda karşılanamazsa süt üretimi zayıflayabilir. Bu nedenle emzirme döneminde sıvı alımına dikkat edilmesi gerekir.

- Bol su tüketiminin yanında sebze ve meyveler ile yeşil salatalar süt arttırılması konusunda destek olacak önemli besinlerdir. Ayrıca rezene, anason, ısırgan içeren çaylar anne sütünün verimliliğini arttırırken bebekte meydana gelen gaz probleminin azaltılmasına da destek olur.

- Mamsel Still-Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay 200gr anne sütünün verimliliğini arttırmak için formüle edilmiş çaylardan biridir. Ürünü tercih ederek sütünüzün artmasını destekleyebilirsiniz.

- Doğal içeriklerle formüle edilmiş olan hazır çay, annelere yönelik olarak hazırlanmış süt arttırıcı özelliği bulunan bir üründür.

- Annenin kaybettiği sıvı ihtiyacının karşılanmasına destek olur.

- Ürün yapısında bulunan ve süt salgılayıcı özellikte olan galaktagoglar (süt arttırıcı), süt oluşumunu sağlayan bezlerin çalışmasına katkı sağlar.

- Doğum yaptıktan sonra normalden daha fazla gaz sıkıntısı yaşanması hemen hemen çoğu kadında görülen şikayetlerden biridir.

- Markanın özel içerikli Mamsel Still-Tee Hazır Çay'ı, doğum sonrasında annede oluşan gaz sıkışmalarının azaltılmasında oldukça etkilidir.

- Düşük kalorili olan anne içeçeği, doğum sürecinde büyüyen rahmin doğum sonrasında kasılarak küçülmesini ve eski haline dönmesini sağlayan Oksitosin'in aktifleşmesini destekler.

- Emzirme döneminde bebek ihtiyacı olan her şeyi anneden almaya başladığı için annenin vücudunda bulunan vitamin depoları hızla azalmaya başlamaktadır.

- Mamsel Still-Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay, annenin ihtiyacı olan vitaminlerin desteklenmesi amacıyla üretilmiştir.

- C vitamini bakımından zengin olan ürün aynı zamanda Siyah havuç ekstresi, Melisa yaprak ekstresi, Rezene ekstresi, Ahududu yaprak ekstresi, Rezene yağı, Bamya çiçeği ekstresi ve Çemen otu ekstresini bünyesinde barındırır.

- İçeriğinde herhangi bir katkı maddesi veya kimyasal içerik barındırmayan çay, bitki ve meyvelerden oluşan bir karışımdır. Renklendirici ve suni aroma içermez.

- Bitkisel içerikli çay, garanül yapıdadır, kolay çözünür ve hazırlanması kolaydır. Çayın tüketimi sırasında şeker ilave edilmesine gerek yoktur.

Kullanım Şekli: Bir su bardağı suyun içerisine (200 ml) tepeleme 2 tatlı kaşığı Still-Tee ekleyiniz ve karştırınız. İsteğe bağlı olarak sıcak, soğuk veya ılık tüketilebilir. Emzirme süresi boyunca düzenli kullanılması gerekir.

Kullanım Sıklığı: Günde 3-4 su bardağı tüketilmesi tavsiye edilir. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Açılan kutu 40 gün içerisinde tüketilmelidir.

Anne ve çocuklar için geniş bir ürün grubuna sahip olan Mamsel, insan sağlığının önemli olduğu bilinciyle ürünlerini üretmektedir. Emziren annelerin favorisi olmayı hedefleyen Mamsel Still-Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay 200gr'ı uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamsel Still Tee Emziren Anneler İçin Hazır Çay 200 gr (S.K.T 06-2025)

279.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim