MartıDerm Platinum Gf Vital-Age Night Cream 50 ml

MartıDerm Platinum Gf Vital-Age Night Cream 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • MartıDerm Platinum Gf Vital-Age Night Cream 50 ml

Markası : MARTI DERM Ürünlerini Gör

54343

8437015942285

5/1
PİYASA FİYATI 1,052.54 TL
SATIŞ FİYATI 947.29 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

MartıDerm Platinum Gf Vital-Age Night Cream 50 ml

Cildi canlandıran, nemlendiren ve cildin elastikiyetini arttıran gece kremi. Ekstra nem için ciltle temasta çözünen jojoba yağı oluşabilecek kırışıklıkları önler. Çevresel faktörlerin etkilerini en aza indiremeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli:

Her sabah yüz, boyun ve boyun çevresine uygulayın, tamamen emilene kadar hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Eller, kollar gibi vücudun diğer bölgelerinde kullanıma uygundur.

Uyarı:

Sadece harici kullanım içindir. Göz ile temastan kaçınınız temas etmesi halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.

İçindekiler:

Aquis (Water), Cyclopentasiloano Glycerin Butylene Glycal PEGHO Diethicore Nylon 2 Bis-Steary Dimethicone, Diethylhexy Carbonate Dimethicone DistaardimoniumHectonte TocopherylAcetie Panthenol isomalt Avena sativa (Ont) Kemel Extract Sodium Chloride, Propylene Cartosater Moks domestica Fruit Cell Culture Extract Pranus armenca Fruit Extract: Lecithin: Acetyl Glutamine Bact/Folic Acet Ferment Extract: Tocopherck Sodum Berucate Potassium Sorbate Sodum Hyaturonate Nelumbo nuctwa Flower Extract Disodium EDTA PEG-U. Lactic Acid: 12-Hexonediol, Caprylyl Glycol Phenaryethand Ethyherylgiycenn sh-Cigooeptidel sh-Oligopeptide-2 sh-Palypeptide-t sh-Polvpeptide-it sh Polypenbde-9 Xanthan Gum Vitis vinifera (Grape) Fruit Call Extract: Maltodextrin: Hydralyzed Viola tricolor Estract Pentapeotide-3t Pentapectie-2 Ascorty Pamitate Ascorbic Acid Citric Acid, Parfum (Fragrance

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

MartıDerm Platinum Gf Vital-Age Night Cream 50 ml

947.29TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim