Matrigen PPC Cream 200 ml Selülit Giderici ve İnceltici Krem

Matrigen Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Matrigen Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem 200ml

Markası : Matrigen Ürünlerini Gör

13151

8809275357015

55
188.14 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Matrigen PPC Cream 200 ml

Selülit Giderici ve İnceltici Krem

Marka Adı: Matrigen

Ürün Adı: Matrigen PPC Cream Selülit Giderici ve İnceltici Krem

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

- Matrigen Selülit Giderici ve İnceltici Krem selülit sorunu olan ciltlerde oluşan portakal kabuğu görüntüsünün azaltılmasına ve cildin sıkılaşmasına yardımcı bir kremdir.

- Sağlıklı, doğal ve canlı görünüm için cildi yenilemeye ve korumaya yardımcı olmaktadır.

- FDA tarafından onaylı, Phosphatidylcholine etken maddesi içeren ürün cildin fazla yağlanmasını ve yıpranmasını gidermeye çalışır.

- Daha sıkı, ince ve pürüzsüz bir görünüm için bakım sağlayan selülit kremidir.

- Kimyasal içermeyen formülü ile cildi şekillendirici ve kusursuz  bir cilt görünümü oluşturucu içeriklerle özel olarak tasarlanmıştır.

- Cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur.

- Bitkisel özlerden oluştuğu için daha etkili bir yapısı bulunmaktadır.

- Kol bölgesine, karın bölgesine, üst bacak bölgesine, kalça bölgesine ve alt bacak bölgesine uygulanmaktadır.

- Çoğu bayanda görülen bu durum deri ve yağ dokularının düzensizleşmesi durumunda ortaya çıkmaktadır. Selülit hoş olmayan bir görüntü oluşturmaktadır. Bunun sebebi kadınlardaki bağ ve kas dokusu erkeklere göre daha zayıf olmasıdır.

- Matrigen Selülit Giderici ve İnceltici Krem 40 ml x 5'li Fırsat Paketi ile size yardımcı olmaktadır.

Cildin yenilenmesine ve  kan dolaşımını arttırmaya yardımcı özelliği ile ciltte oluşan portakal kabuğu görünümlerinde azalma sağlamaya yardımcı olur. 

Selülit her kanının yakındığı ve çözüm aradığı bir durumdur. Basen,karın, kalça, bacak, kol bölgesinde oluşan yağ birikimi sonucu oluşan selülitler ve sarkmalar en önde gelen vücut sorunlarından biridir.Matrigen Selülit Giderici ve İnceltici Krem bu soruna çözüm olarak üretilmiştir.

Kullanım Şekli:

Kol bölgesine uygulama şekli; 10 dakika boyunca elinizi bu bölgedeki kaslar üzerine koyarak yukarıya doğru dairesel hareketlerle ovun. Selülitler için çimdikleme yöntemini kullanarak masaj yapınız.

Karın bölgesine uygulama şekli; Saat yönünde daireler çizerek, aşağıya basınç uygulayarak ve dairesel hareketlerle dışarıdan göbeğe doğru 10 dakika boyunca ovarak uygulanır.

Üst bacak bölgesine uygulama şekli; Dizlerden yukarıya doğru büyük daireler çizerek, dalga halinde darbelerle masaj yaparak 10 dakika uygulama yapınız.

Kalça bölgesine uygulama şekli; İki elinizle kalçalar üzerinde 10 dakika boyunca küçükten büyüğe daireler çizerek masaj yapınız.

Alt bacak bölgesine uygulama şekli; Baldırlardaki selülitler üzerinde 10 dakika boyunca S çizerek masaj yapınız.

Sonuç: Matrigen Selülit Giderici ve İnceltici Krem pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

İçerik: Water, Glycerin, Mineral Oil Paraffinum Liquidum, Cetearyl, Alcohol, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, PEG-100 Stearate, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Beeswax, Capsicum Annuum, Fruit Extract, Caffeine, Phosphatidylcholine, Sodium Deoxycholate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Synthetic Fluorphlogopite, CI77491 FerricOxideRed Oxideoflron, Titanium Dioxide, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, carnitine, Vanillyl Butyl Ether, Perfume.

Yorumlar
D** S**
02.06.2021
tavsiye ederimm

Kargo iyiydi pandemi dönemine rağmen.5 gündür kullaniyorum daha net bir şey göremedim ama kendinden parıltılari ve kokusu çok hoşuma gitti.evet ilk 10 dak sağlam yakıyor ama sonra geçiyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Matrigen PPC Cream 200 ml Selülit Giderici ve İnceltici Krem

188.14TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim