MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet

MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet
  • MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet

Markası : Nutrafarm Ürünlerini Gör

42728

8697796000790

5/1
PİYASA FİYATI 309.90 TL
SATIŞ FİYATI 278.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet

Marka Adı: Nutrafarm

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 120 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Sağlığımız için vitamin ve minerallere ihtiyacımız vardır. Bu maddeleri yiyeceklerle doğal yolla karşılayabiliyorken, beslenmenin yetersiz kaldığı zamanlarda ise vücudun ihtiyaç duyduğu besin maddelerinin gıda takviyeleri olarak alınması gerekebilmektedir. Gıda takviyeleri beslenmeye ek olarak alınan ve birden fazla besin desteğinin alınmasını sağlayan ürünlerdir. Gıda takviyelerinde bilinçli kullanım son derece önemlidir. Yalnızca vücudunuzun ihtiyacı olan eksiliğin desteklenmesi için takviye gıdalar kullanılmalıdır.

- Vücudun ihtiyacı olan vitaminlerden birisi de biotin diğer bir adıyla B7 vitaminidir. Özellikle sağlıklı saç ve tırnaklara sahip olmak için her yaşta mutlaka kullanılması gereken bir vitamindir. Saç ve tırnak sağlığında önemli bir yere sahip olan biotin, halk arasında güzellik vitamini olarak bilinmektedir.

- Kişisel bakımınızı etkin bir şekilde sağlamak amacıyla dünyaca etkinliği ve kalitesi ile bilinen ürünlerinden biri olan MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet, yüksek oranda biotin içeren gıda takviyesidir. Biotin üzerine yapılan araştırmalara göre, saça ve cilde iyi geldiği tespit edilmiştir. Nutrafarm'ın bu ürünü ile saç ve tırnak sağlığınızı destekleyebilirsiniz.

- Biotin, Almanca Haar, Haut (saç ve cilt) kelimelerinden gelen H vitamini ismiyle de bilinmektedir. MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet içeriğinde bulunan biotin, enerji oluşum ve makrobesin öğeleri metabolizmasına katkıda bulunurken; saçın ve cildin korunmasına da destek olur.

- MedoHbiotin tableti tercih ederek el tırnaklarınızda meydana gelen soyulma ve renk değiştirme gibi durumlarının en aza inmesini destekleyebilir, hem ayak hem de el tırnaklarının daha sağlıklı yapıda olmasına katkıda bulunabilirsiniz.

- MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet, normal beslenmenin yerine geçmez. Beslenme ya da diyet programınızın yanında takviye gıda olarak alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün yemeklerden önce bol su ile alınması önerilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa 1 tablet kullanılması tavsiye edilir. Günlük tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Gıda takviye ürünlerinde hizmet veren Nutrafarm, müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaçlayarak ürünlerini üretmektedir. MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet, beslenmenizin yanında vücudunuzun ihtiyacı olan desteğin karşılanması için özel olarak formüle edilmiştir. Ürünü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

MedoHbiotin 2,5 mg 120 Tablet

Bu kategorinin en çok bakılanları

278.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim